Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Lemina-Mensah acayip dinamik iyi ikili olurlar. Alabiliyorsak 1 dk düşünmesinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina-Mensah acayip dinamik iyi ikili olurlar. Alabiliyorsak 1 dk düşünmesinler
Anadolu takımı Falcao Henry haric_______Lemina_____Mensah
Sekidika____Taylinho____Onyekuru
_____________Falcao
Hem sağlam merkez, hem hızlı Kanatlar..bu kadro deplasmanda da iş yapar.
AMİN.
Pas atamayanmi AahahhwhehwhwhPas atamayan calim atamayan kosmayan mucadele etmeyen bom bos bi adam birakin su Seri sevdasini onun yerine kim gelirse gelsin fark yaratir
Adem büyük harika oynuyor ama kimse övmüyor. İsimden kaynaklı muhtemelen. Falcao'nun isteyip de yapamadığı her şeyi yapıyor.
Katılmıyorum. Algı böyle çünkü.Oynadığı sürenin %90'nını yerde geçiriyor. En ufak müdahalede bacağı kopmuş gibi rol yapıyor. Bunların dışında Falcao'dan iyi yaptığı bir şey hatırlamıyorum ben.
Katılmıyorum. Algı böyle çünkü.
Hep sana Vizyonu öğrettik GSC de...simdi de vizyon üzeri eliştiri ile geldin. Aferin..gururlandım be!
Problem bir de şu ki...herifi koca sezon da 1(!) Maç da gördük..orda da resital sundu herifTaylan'ı kadrolarına yazan arkadaşlar, Emre varken Taylan zor oynar. Keşke ikisi aynı anda sahada olabilse ceza sahasına tecavüz eden orta sahalar bunlar.
Çöp dediğin Mensah , Seri den kat kat iyi futbolcu
Seri sırf pas ve 1.touch konusunda belki daha iyi.
kemik yaşı 40 falan sanırım onun ama bakalım hızlı kanatlar gelince belki performansı artarSeri bu performansı ile halı saha da bile oynatılmaz.