Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı ikindiler gençler ne yapıyorsunuz lan burada transfer mransfer ben çayımı aldım keyif yapıyorum fenerli yöneticilerin fetöcülükleri tescillendi şimdi gelsin aliş koççuğu fetöcü nihat abisi kurtarsın babayı yediler :)
ben bir nescafe yapacam kendime boşa vakit öldürüyoruz

Bu hafta sonu çok güzel maçlar var. Futbol severler futbola doyacak.

Cumartesi günü Başakşehir evinde Malatya ile oynuyor. Normalde Başakşehir favori derdim ama Malatya'da Sergen'in kovulması ve Ünal Karaman'ın gelmesi Malatya'yı kolay lokma olmaktan çıkarttı. Bu maç berabere bitebilir.

Cumartesi gününün diğer maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep ile oynayacak. Fener'in işi bence zor.

Pazar günü bizim Denizli maçımız saat 4'te ya kötü bir saat, akşam 19:00 maçları daha güzel oluyor ama ne olursa olsun Denizli'yi yenmeliyiz.

Ve geldik en önemli maça Pazar akşam saat 19:00'da Beşiktaş evinde Sivasspor ile oynuyor. Her türlü sonuç bize yarar lakin gönlüm maçın berabere bitmesinden yana, bir takım yenecekse o da Beşiktaş olsun.
Lan Beşiktaş yenmesin berabere bitsin, bjk hiç top oynamadan zirve yarışında zaten iyice havaya girmesinler.

_______Lemina_____Mensah
Sekidika____Taylinho____Onyekuru
_____________Falcao

Hem sağlam merkez, hem hızlı Kanatlar..bu kadro deplasmanda da iş yapar.

AMİN.

Malcao wirklich!?

Taylan 9 emre 10

Malcaodan umidi olan lottonun kendisine cikacaginada inanir

Bu takimin forveti taylandir ikinci forveti adem ucuncu forvet andone dorduncu forveti marcaodur

Ayakta duramiyor lan ayaktaaaa

Yok pas gelmiyormzsda mus mus mus

Top geldigi her an kendini yere atiyor istisnasiz

Kabul edelim Galatasaray acisindan diagneden bile buyuk kazik yedik

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır tabii ki ben liboş muyum :( sadece saat bakımında bir de kaçak çay teknik olarak seylan çayıdır diye öyle dedim... Bir de erkek adam kuki muki yemez :( Ben ekseriyetle şeker bile atmıyorum
bizim burda kaçak çay genellikle arap çayı derler mahmood tea irandan falan gelir çok koyu olur kokulu güzel bence. bulabilsem alacam. kahvenin yanına hafif tatlı bir şey istiyor dido götürdüm

Hangi kaçak çayı içiyorsun, nereden alıyorsun
Howdah favorimdir ama artık pek bulunmuyor. Normalde tüm kuruyemişçilerde bulabilirsin kaçak çay çeşitlerini. Eminönünde Mercana kadar da envai çeşit temin edebilirsin. Son zamanlarda rabea çayı içiyorum adanaya ayda 2 kez gittiğimde beraberimde getiriyorum. Antep üzerinden geliyor tedariği rabeanın. Howdah istanbuldan dağılıyordu o yüzden istanbul kuruyemişçilerinde çokça vardı son 2 seneye kadar mutlaka denk gelmişsindir en üst raflara konur ebatından kırmızı kutu üstünde fil var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt