Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
ben bruma diye okudum bir anBurma :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bruma diye okudum bir anBurma :/
Sanmam.Bilmiyorum ki. Belki ayrılmak istiyordur.
SgSonra bir Bomonti daha aldım ben yukarıda.
Amsterdam’ın yarısı sana gitti.
Demir’e vermedim son birayı. Belki dibinde azcık vardır.
Shot’lar 10 numara ama. Gece uyuyamadım tek o sıkıntı oldu.
Eskiden Makalele vardı. Biliyor musun?ulan bizim aldığımız & alacağımız hiç bir oyuncunun 1 maçını 90 dakika izlemişliğim yok saracchi, sekidika derken m'vila ola ki gelirse nasıl bir oyuncu çok merak ediyorum
yok bilmiyorum paylaşır mısın yalnız biz ciddi ciddi çift ön liberolu sisteme döneceğiz anlaşılan aykut kocaman modEskiden Makalele vardı. Biliyor musun?
İşte o Makalele nin kramponlarını bile taşıyamaz. Öyle birisi.yok bilmiyorum paylaşır mısın yalnız biz ciddi ciddi çift ön liberolu sisteme döneceğiz anlaşılan aykut kocaman mod
Stoper gelmezse yeterMvila gelecekse Seri ya da Sekidika(kiralık) gönderilecek demektir zira kontenjan yetmiyor.
Lemina 10 numaraya koy sırıtmaz be kardeşTerim napiyor birisi aciklasin.
Bu takim 8 numara diye bagiriyor, yine on libero almaya pesinde.
M'vila kotu oyuncu degil ama defansif orta saha, yani tipki Lemina gibi.
Lemina - Mvila orta sahasi cok sert ve dinamik olur ama kreatiflik 0 olur.
Skor katkısı yok bırakın şu adamı DMCde.Lemina 10 numaraya koy sırıtmaz be kardeş
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skor katkısı yok doğrudur ama aklına Arap olan bir arkadaşı getir Keramettin. Onun da yok...Skor katkısı yok bırakın şu adamı DMCde.
Eskiden Makalele vardı. Biliyor musun?
Mvilla son 2 senedir fena degil aslinda.Mvila bizim takımda iş yapmaz benden demesi sonra gelince çöp demeyin.
Stoper transferi şart,Emin ve Donk'la yola çıkılmaz.Yerli bulabilirsek kontenjan açısından iyi olacaktır.Stoper gelmezse yeter
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi