Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Douglas Luiz - Nakamba

Trezeguet - Grealish - El Ghazi

Samatta

not bad​

10+3 milyon euro verdigimiz diagne'yi son gün neden kiraladik ve simdi neden kadroya dahil etmiyoruz? bonservis bedeli ödeyebildigimiz zaman abidik gubidik oyuncular alip duruyoruz. ha kiralik ha bonservisli cok fark etmiyor artik.

merhaba renkdaşlarım
Konu dışı olduğu için herkesten öncelikle özür dilerim

Kızım okulda şarkı yarışmasına katılmış ve ilk 3 e kalmış. "Baba Galatasaray sitesine de yazarmısın oy verirler mi" dediği için yazayım dedim..
Oy vermede sınır yok. Aşağıdaki linkten 4-A Duru Tunç & Yağmur Ağca ya oy verirseniz seviniriz. Teşekkürler şimdiden..

30 defa tıkladım

Gscimbom mobil

Kayserispor'da Mensah'ın kadro dışı kalma sebebi

Prosinecki, Fenerbahçe maçı sonrası tesislerde kampa girileceğini bildirmesine rağmen Mensah direkt eve gidince teknik heyet oldukça sinirlendi. Ertesi sabah ise hocasıyla tartıştı.

Son 15 dk Murphan
generico-501133.660x368.jpg

Cagne Istanbula gelmis. Arda’da gelirse sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz.

Hazırlık maçları ve dün oynanan maçla birlikte karar verdim Linnes'in lisansının çıkarılması tamamen duygusal bir karar sportif olarak bir şey katabilecek durumda değil Linnes, Şener zaten kalite olarak bu seviyenin oyuncusu değil çok bariz hatalar yapıyor

İşin kötü yanı şu reis Linnes de Şener de ne net bir hücum katkısı ne de net bir defans katkısı verebilecek oyuncular değiller. Belki bu sene için değil ama seneye kadro planlaması yaparken Linnes&Şener ve Mariano üçünü de elden çıkarıp adam akıllı bir sağ bek almanın vakti geldi

Aynı şekilde seneye Lemina belki devam edilebilir bir risk ama Seri ile yola devam edilmemesinden yanayım
Renkto bende Marianocuyum biliyosun bana kalsa Mariano oynasin ama taraftar bunu istedi sürünelim herkes anlasin

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt