Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Douglas Luiz - Nakamba
Trezeguet - Grealish - El Ghazi
Samatta
not bad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Douglas Luiz - Nakamba
Trezeguet - Grealish - El Ghazi
Samatta
not bad
30 defa tıkladımmerhaba renkdaşlarım
Konu dışı olduğu için herkesten öncelikle özür dilerim
Kızım okulda şarkı yarışmasına katılmış ve ilk 3 e kalmış. "Baba Galatasaray sitesine de yazarmısın oy verirler mi" dediği için yazayım dedim..
Oy vermede sınır yok. Aşağıdaki linkten 4-A Duru Tunç & Yağmur Ağca ya oy verirseniz seviniriz. Teşekkürler şimdiden..
![]()
21.45 simdi KAP geliyor, KAP.GOV.TR'yi takip edin!
Renkto bende Marianocuyum biliyosun bana kalsa Mariano oynasin ama taraftar bunu istedi sürünelim herkes anlasinHazırlık maçları ve dün oynanan maçla birlikte karar verdim Linnes'in lisansının çıkarılması tamamen duygusal bir karar sportif olarak bir şey katabilecek durumda değil Linnes, Şener zaten kalite olarak bu seviyenin oyuncusu değil çok bariz hatalar yapıyor
İşin kötü yanı şu reis Linnes de Şener de ne net bir hücum katkısı ne de net bir defans katkısı verebilecek oyuncular değiller. Belki bu sene için değil ama seneye kadro planlaması yaparken Linnes&Şener ve Mariano üçünü de elden çıkarıp adam akıllı bir sağ bek almanın vakti geldi
Aynı şekilde seneye Lemina belki devam edilebilir bir risk ama Seri ile yola devam edilmemesinden yanayım
Bize de 9 10'a birakiyorlardiŞansımızı silkeyim zaten. Adamlar elaleme 10’a bırakır, biz isteyince 18-19’lar konuşuluyor.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
21.45 simdi KAP geliyor, KAP.GOV.TR'yi takip edin!
Ben sözümü tutarım atacam dedim attım.Gelmezse atıcam seni hadi bakalım
Bize böyle bir adam lazım
Şansımızı silkeyim zaten. Adamlar elaleme 10’a bırakır, biz isteyince 18-19’lar konuşuluyor.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk