Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guti Ozornwafor varken defansif orta sahayi stoperde oynatiyor, geri gelsin gelisimi icin super ligden oynayabilecegi bir takima kiralik gider

Bu adamı 2 kez canlı izledim turnuvada neredeyse takımının en iyisiydi.. Çok yanlış bir yere kiraladık çocuğu gözümüzün önünde atletik güçlü adamların tuttuğu ligimiz varken resmen fantezi yaptık.. Bu yaşlarda stoperlerin kariyeri çalkantılı olabiliyor.. Merihi önce fener kaçırdı elinde sonra da lizbon ilginç biçimde değeri Alanyada anlaşıldı.. Şu an Juvede oynuyor bunların hepsi 2 yıl içinde gerçekleşti

Yaw kardeşim iyi bir koşmuş 5 kere attın aynı fotoyu dünden beri bu kadar düşürmeyin beklentinizi gözünüzü seveyim 5-6 milyon kuru para alıyor bu adam.. Emre akbabaya gelen topu Falcao atabilir miydi bunu konuşalım.. Çok daha netlerinde sıçıp batırdı ligde..
Forver dedigin kaciracakki soveceksin ama kaciracak pozisyon bulamiyor adam o pozisyondan baska bir ppzisyin vardi omer onune biraksa kimse yok taca vurdu pozisyonu Falcao hic bi zaman bi drogba olmadi alsin topu stoperleri ezsin gecsin adam kendini bosa atiyo ama vermiyolar .Aynisi Diagne icinde gecerliydi

Şu namussuz manu bi tane olumlu haber vermez mi yav kelini silkelediğim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahada Lemina ve Seri kesin oynar. 3. orta saha Taylan veya Emre Akbaba olur/olmali. Belhanda Taylan/Emre Akbaba'nin yedegi olacak mi? Fatih hoca'ya bagli, bekleyip gorecegiz.

Yazık olmuş cengize kariyeri için en kotu adımı seç deseler Milan seçilir nasıl kabul etmiş ilginç çok yazık olmuş zeki biri sanıyordum

Vergi indirimi beklendigi icin topcu lisansi cikarilamadigina dair haber yalanlandi mi?

Fbnin sansina. Eger imbula dogruysa bunlardan sonra anca

Şu namussuz manu bi tane olumlu haber vermez mi yav kelini silkelediğim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamı ünlü yaptı bizimkiler önce adını bilen yoktu Yahoo spor da çalışan sıradan bir elemandı. Adam Türkçe ders almayı düşünüyormuş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Yazık olmuş cengize kariyeri için en kotu adımı seç deseler Milan seçilir nasıl kabul etmiş ilginç çok yazık olmuş zeki biri sanıyordum
milan birine satıldı baya zengin bi herif . luis watton ın sahibiydi sanırım avrupanın en iyi stadını falan yapcaklar diye okudum proje takımı olcak belki tutar. ama premier ligde isterdim cengizi leicester falan olsa gene olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt