Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'ya karşı gösterilen tepkileri biraz abartılı buluyorum. Uygun bir maç başı ücretle takımda bulunmasının bir zararı olmaz. Hatta yararı bile olabilir, belki takım içinde bir sinerji oluşturabilir.

Yönetimin de taraftarın aklıyla hareket etmemesini öneriyorum. Geçmişte taraftar yüzünden bir çok transfer gerçekleşmedi, zararını da gördük.

Ardayi istemek cidden komedi kardeşim bu adam 2 yıldır topa değmedi maç yapmadı bize ne katkısı olacak
Kampın en başından gelseydi calisaydi belki ama şu an gelse rezil fizik haliyle ne yapacak sahada yürüyen oyuncudan bikmadinizmi
66numarada it gibi koşan basan ardaniz 15 sene öncede kaldı aynı arda şimdi.mekan basıp silah taşıyor

Galatasaray kulübü vergi sorununu çözdü. Sarı kırmızılılar geçmişe dönük 10 milyon TL'yi aşkın vergi borcunu ödedi ve Galatasaray yeni transferlerinin lisansını çıkardı.
yani 60 milyon tl vergi borcu yokmuş. 10-15 milyon Tl imiş o da ödenmiş.

Galatasaray kulübü vergi sorununu çözdü. Sarı kırmızılılar geçmişe dönük 10 milyon TL'yi aşkın vergi borcunu ödedi ve Galatasaray yeni transferlerinin lisansını çıkardı.
yani 60 milyon tl vergi borcu yokmuş. 10-15 milyon Tl imiş o da ödenmiş.
lisanslar çıktı mı şimdi nerede resmi açıklama o zaman?

Bugüne kadar bu forumda yaşadığım en sıkıcı ve durağan transfer dönemini geçiriyoruz. Açıkçası gidecek gelecek skalası bu şekilde devam ederse şampiyon olmamız ihtimal dahilinde bile değil.

Milletin Arda’yı istememesinin nedeni geçmişte yaptığı açıklamalar ve hal hareketleri. Geçmişte çokça hata yaptı. Sinema kapatma,yapılan teklif komikti,şu şarkıcı ile kavgası. Bir para güç zehirlenmesi geçirdi. Gelir de kendini değiştirirse belki insanların görüşleri değişibilir.

Takımın hakkını Baroni'den dayak yiyen Arda mı koruyacak yoksa Gökhan Gönül Elano'ya saldırırken Gökhan'a sarılan Arda mı ? Kimsenin fikri umrunda değilse ne diye yazıyorsun buraya ? Forumda işin ne ?

17 yaşında ergen triplerinde
Arda'ya karşı gösterilen tepkileri biraz abartılı buluyorum. Uygun bir maç başı ücretle takımda bulunmasının bir zararı olmaz. Hatta yararı bile olabilir, belki takım içinde bir sinerji oluşturabilir.

Yönetimin de taraftarın aklıyla hareket etmemesini öneriyorum. Geçmişte taraftar yüzünden bir çok transfer gerçekleşmedi, zararını da gördük.
Abi siz buna gercekten inaniyor musunuz yaw. Kimin zararini gorduk, taraftar kimi istemedi. Muriqiyi mi? Muriqiyi falcaonun arkasina alsan kimse itiraz etmezdi mesela. Ayrica muriqiden de taraftar yuzunden vazgecilmedi. Adamlar vermedi bu kdr basit. Yapilan teklif kabul edilmedi. O kdr taraftar dinlense donk diagne bilal jimmy adem gibi cöpler istenmedigi zaman almazlardi. Taraftar diagneyi yuhaladi diye taraftarla kavga eden bi teknik ekibimiz var. Taraftara soven bi adami inatla takimda tutan bi ekip var. Taraftar kimsenin s.kinde dgl

Parayi ver sus sistem bu

Bizde fb gibi delip aglayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt