Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin Arda’yı istememesinin nedeni geçmişte yaptığı açıklamalar ve hal hareketleri. Geçmişte çokça hata yaptı. Sinema kapatma,yapılan teklif komikti,şu şarkıcı ile kavgası. Bir para güç zehirlenmesi geçirdi. Gelir de kendini değiştirirse belki insanların görüşleri değişibilir.
ne varki sinema kapatmada gayet normal . ama bilal meşe olayı onun bitiş olayı oldu ondan sonra toparlayamadı

10 numara alınmayacaksa Mensah alınsın bari 8 numaraya. Ligimizi tanıyor, fener maçlarını seviyor, iyi duran top kullanıyor, topla dikine gidebiliyor, skorer orta saha. Büyük ihtimalle stoper almayız Donk oynamaya devam eder sezon sonuna kadar.

-------------Muslera
Linnes--Donk--Marcao--Saracchi
------------Lemina---------
-----Feghouli----Mensah----
Jesse------Falcao------Onyekuru
Bence Feghouli yerine Emre Akbaba olmalı

Dransfer kapanmışa benziyor stoper falan beklemiyorum acaba Luyindama döner mi sezon bitmeden.

Dransfer kapanmışa benziyor stoper falan beklemiyorum acaba Luyindama döner mi sezon bitmeden.

Abi benim zaten stoper transfer konusunda görüşüm sabit. Eğer godin ayarında tecrübeli ismi tartışmalayacak bir stoper gelmeyecekse para harcamaya gerek yok. Ahmet çalık, donk, emin bayram üçlemesi ile bir şekil döndürürz. Zaten az gol yiyoruz biz. Ama godin gibi, cahill gibi tecrübeli bir stopere hayır diyemem

Mousset
Famara Diedhiou
Habib Diallo
Steve Mounie
Mateta
Wamangituka
Ibrahima Niane
Karl Toko Ekambi
Kadewere

Son yillarda Fransa ikinci liginden iyi forvetler cikti.

Saracchi'nin lisans çıktı da Sekidika için ne bekleniyor anlamış değilim. Fatih Terim, Rize maçından sonra kendi demedi mi defans arkasına koşu yapacak Sekidika ve Onyekuru tarzı oyuncularımız eksik olduğu için galip gelemedik diye. Denizli maçını da bu ikili olmayacaksa nasıl galip gelmeyi hesaplıyor acaba? Ayrıca Falcao'ya ceza sahası içerisinde top indirecek kanatlar yoktu Jesse bu açıdan çok önemli.

EOfE-veX0AA_wVg

Bir tek SADIO kaldi

Tüm bunlara okey ama benim için önemli olan şey sportif başarıdır.
Eğer bir futbolcu bize başarılar, kupalar getirecekse goller atacaksa isterse cinayetten hüküm giymiş olsun önemi yoktur.
Ben futbola böyle bakarım.
Lampard gitti City'de oynadı. Şuan chelsea'nin hocası mesela.

Başakşehir'de bile kadroya giremeyen Arda Turan'ın bize sportif başarı getirebileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Bu adam Galatasaray'a gelirken bile araya birilerini sokarak gelebiliyor. Kadroya girmek için aynı şeyi yapıp, formdaki oyuncuları keserse buna şaşırır mısınız?

Başakşehir'de bile kadroya giremeyen Arda Turan'ın bize sportif başarı getirebileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Bu adam Galatasaray'a gelirken bile araya birilerini sokarak gelebiliyor. Kadroya girmek için aynı şeyi yapıp, formdaki oyuncuları keserse buna şaşırır mısınız?
Silahla hastane basan adamdan her şey beklenir....

Sportif başarı getireceğine ben inanmıyorum zaten. ama 6 ay için. Bence önümüzdeki sezon katkı verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt