Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Melih Peker doktor bugun kulagim icin mr cekilecegim de, o kadar kucuk bi alan beni korkutuyor. Beyin mr'inda tum vucut girmiyormus galiba. Kulakta durum nedir?

Selçuğu da güya bedava almıştık maaşı ile takım kurulurdu. Bedava olunca böyle oluyor işte. 500 alacak adamlar 1.5 dan başlıyor ne anladım öyle işten. Bu maaş kafasından kurtulmadıkca burnumuz boktan asla çıkmayacak.
O dönem yabancı sınırı vardı yerli oyuncuların yıllık ücretleri çok yüksekti malesef ama Selçuk'tan güzel yararlanmistik.bence selcukta asıl hata ilk sözleşme değil uzatilan sozlesmeydi o çok sacmaydi

@Melih Peker doktor bugun kulagim icin mr cekilecegim de, o kadar kucuk bi alan beni korkutuyor. Beyin mr'inda tum vucut girmiyormus galiba. Kulakta durum nedir?
Melih abiye sapladım maalesef.

Beyin mr'ında tüm vücut giriyor bence. Ben burun için çekindiğimde bile girdim. Tomografiydi gerçi.

fenarasyon limit artırımını kabul mü etti şikecilerin

emre can da bedava geldiği için juventus'ta en çok kazanan oyunculardan biri ve yedeğin yedeği durumunda. sözleşmesi bitenlerde iş genelde böyle yürüyor. bizim maaş skalamızda ilk 11 oynayacaksa 1.8 iyi sayılır bu arada.

Stoper ve Ortasaha yabancı alınırsa Sekidikaya yer kalmıyor ondan lisansı çıkarılmıyor bence kiralık gönderilecek

Tahminle,

1 stoper Juan Jesus / Mert Cetin
1 orta sahayla Bernard Mensah

Sekidika kiralik gider

transferi kapatiriz.

TFF'den talimat değişikliği

Kulüplere futbolcu sözleşmelerini transfer dönemlerinin son günü en geç saat 18.00'e kadar kulüp lisans kuruluna sunma zorunluluğu getirildi.

Önemli olan jesse sekidikanin lisansi...
Cikarmayip kiraya verirlerse cok yanliş olur.

fenarasyon limit artırımını kabul mü etti şikecilerin

limit arttırımı yapamazlar artık ama bu kekolar yapılandırmayı devlet bankalarıyla degil özel bankalarla yapıyorlar yapıkredi sanırım

öyle olunca limitleri artacak fakat asıl zach çöpünü satacaklar sanırım 3-4 birseye rodrigezide öyle alacaklar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt