Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
@Melih Peker doktor bugun kulagim icin mr cekilecegim de, o kadar kucuk bi alan beni korkutuyor. Beyin mr'inda tum vucut girmiyormus galiba. Kulakta durum nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dönem yabancı sınırı vardı yerli oyuncuların yıllık ücretleri çok yüksekti malesef ama Selçuk'tan güzel yararlanmistik.bence selcukta asıl hata ilk sözleşme değil uzatilan sozlesmeydi o çok sacmaydiSelçuğu da güya bedava almıştık maaşı ile takım kurulurdu. Bedava olunca böyle oluyor işte. 500 alacak adamlar 1.5 dan başlıyor ne anladım öyle işten. Bu maaş kafasından kurtulmadıkca burnumuz boktan asla çıkmayacak.
Melih abiye sapladım maalesef.@Melih Peker doktor bugun kulagim icin mr cekilecegim de, o kadar kucuk bi alan beni korkutuyor. Beyin mr'inda tum vucut girmiyormus galiba. Kulakta durum nedir?
yuh arkadaş yuh.
fenarasyon limit artırımını kabul mü etti şikecilerin
Hayirdir ustad ne yapti?Melih abiye sapladım maalesef.
Beyin mr'ında tüm vücut giriyor bence. Ben burun için çekindiğimde bile girdim. Tomografiydi gerçi.
Kulüplere futbolcu sözleşmelerini transfer dönemlerinin son günü en geç saat 18.00'e kadar kulüp lisans kuruluna sunma zorunluluğu getirildi.TFF'den talimat değişikliği
Kulüplere futbolcu sözleşmelerini transfer dönemlerinin son günü en geç saat 18.00'e kadar kulüp lisans kuruluna sunma zorunluluğu getirildi.
Arda gelecek dedi, süre verdik gelmedi.Hayirdir ustad ne yapti?
fenarasyon limit artırımını kabul mü etti şikecilerin

Super ligde bisey olmaz bu halimizle bile.dogru durust gol atamiyo adamlar Super ligi amma ciddiye aliyonuzAşırı ofansif olmuş, takımda bek yok. Hızlı hücuma çıkan, ayağı pas yapan takımlar bu takımı dağıtır.
hayr ya saçmalamaTahminle,
1 stoper Juan Jesus / Mert Cetin
1 orta sahayla Bernard Mensah
Sekidika kiralik gider
transferi kapatiriz.
Isiklar icinde uyusun sehittirArda gelecek dedi, süre verdik gelmedi.