Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ups
Dean Jones
@DeanJonesBR
·
12sn
Hearing that Barcelona are showing interest in Caglar Soyuncu for the summer window. Player seems willing to consider all options at end of season
Sana da saplayayım mıIsiklar icinde uyusun sehittir
O zamanlar euro 3 bile değildi bir de.Tr liginde yillik 1.8M maas edecek topcu yok. Emre Akbaba'nin maasi bile fazla. Selcuk bize geldiginde 2.2M filan aliyordu ki adam kendini defalarca kanitlamisti bize gelmeden once. Mert Hakan Yandas kim abi? Ne yapmis simdiye kadar? Sezon basina kadar adamin ismini bilen yoktu. Sivas'in bile beklentisi yoktu ki adamla sozlesme uzatilmadilar. Kariyer zirvesini 25 yasinda bir anadolu takiminda yasayan adamin yerli yabanci fark etmez maasi en fazla 1M filan olmali. En fazla yani. Begenmiyorsa baska kapiya. Kazik yiye yiye doymadik anasini satayim...
Mert hakan yürüyen GS zaten. Avrupadan iyi teklif gelmezse bizde benceSadece Emre kılınç değil Mert Hakan da alınmalı sivastan. Diğer kulüpler araya girmeden bu ikisini almamız şart. Ortasahada oynayan bütün oyuncular kiralık neredeyse, geleceğe yönelik çok iyi hamleler olacaklar.Selçuk İnan etkisi bekliyorum özellikle Emre Kılınç dan.
Ha bu arada Arda'yi isteyenler neyin kafasini yasiyor acaba?
Adamin son 3 senede dogru duzgun maasi yok.
Hadi onu gec bu adamin yaptigi vukaatlarin listesi boyunu bile asti. Ne sportif ne de karakter olarak GS'a yakismayan bir insan.
Bi insan 1 defa hata yapar, hadi 2 defa yapar, ulan hadi zorlayalim 3 defa yapar... Bu adam kac defadir futbol harici her seyle gundem oluyor?
Kendi dusen aglamaz abicim. Biz hayir kurumu muyuz? Cok iyi GS'liymis. Bu kistas ise ben Arda'dan 10 kat daha GS'liyim. Kadikoy'deki FB maci sonrasi sevincten evin icinde halay cekmis adamim. Kaybettigimiz maclar sonrasi FB'li arkadaslarimin dalgasina maruz kalmamak icin okula gitmemis adamim. Uzuntuden hungur hungur agladigim maclar oldu. GS'in maci var diye sinava calismayip dersen kalmis adamim. GS'lilik kistas ise beni alsinlar kulube. Arda'dan cok faydam olur. Yerleri silerim, malzemecilik yaparim... Ucret olarak da Arda'nin aldigi maasin yuzde 5'ine filan calisirim... Hatta ben cebimden para verip boktan urunlere sirf katkim olsun diye tomarla para bayiliyorum lan GSStore'da. Kim daha cok GS'li?#Kadayıfolmuştopçuyahayır