- 1 Mayıs 2018
- 57.271
- 48.069
- 3.873
Bak bak su orman cocuguna bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 seneatalay sozlesme uzatmıs
| Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir) | ||
Yazın isteseler bir nebze satmak düşunülebilir ama sezon ortası ben 40m isterim. Çunku satarsak şampiyonluk şansımız kalmaz. Şampiyon olursam ben zaten otomatik olarak 25m kazanacağım.
| ||
Puhahahahaha edecegi max 7 milyonAn itibariyle Antudan geliyorum:
Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir) ![]()
Mesajı Gönderen: lastcastle:cLink:3330423
Muriqi ye Burnley talipmis! 25 falan verseler satarım çok seviyorum o ayrı ama yerine başka kosovalı berisha gelicekse acayip karlı olur
Yazın isteseler bir nebze satmak düşunülebilir ama sezon ortası ben 40m isterim. Çunku satarsak şampiyonluk şansımız kalmaz. Şampiyon olursam ben zaten otomatik olarak 25m kazanacağım.
![]()
![]()
40 milyon az olmuşAn itibariyle Antudan geliyorum:
Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir) ![]()
Muriqi ye Burnley talipmis! 25 falan verseler satarım çok seviyorum o ayrı ama yerine başka kosovalı berisha gelicekse acayip karlı olur
![]()
![]()
40 milyon az olmuş
Başkanları 500 lira için dileniyor bunlar 25 40 milyon filan konuşuyorlar aç tavuk misali
Emin ol karnelerini yeni almışlardır. Ben dağıtan taraf olduğum için iyi anlarım bu küçük çocuklarıAn itibariyle Antudan geliyorum:
![]()
![]()
Gel deneyelim diyorsun olur mu yeniden?
Ruhumu okşuyor inceden inceden
Kanmam be oğlum neler gördüm neler
Nasibimi aldım tüm yeminlerden
Ekli dosyayı görüntüle 69935
:cimbom: :cimbom:
nasıl unutabilirsiniz çamurlu formamızla sahada deli gibi çabalayıp 5 kişi arasında rakibe top vermediğini, turan arda bizim öz be öz çocuğumuzdur, gelsin 5 puan kafadan fazlamız olur en azUlan nerde çer çöp var hepsine sevdalısın
nasıl unutabilirsiniz çamurlu formamızla sahada deli gibi çabalayıp 5 kişi arasında rakibe top vermediğini, turan arda bizim öz be öz çocuğumuzdur, gelsin 5 puan kafadan fazlamız olur en az
bu sezon gelse de yanlış zaman olurdu, tudor zamanı gelecekti ya da ilk istedigimiz zamanda 11-12 o zamanlardı sanırım RENGİMBu arada, Podolski cok yanlis zamandi geldi bize...
Şinobu sezon gelse de yanlış zaman olurdu, tudor zamanı gelecekti ya da ilk istedigimiz zamanda 11-12 o zamanlardı sanırım RENGİM
Şino
Drogba-Podolski olacaktı.
Burak iyiydi hakkını yemeyelim, bence o hat poldi ile burak kadar iyi olamazdıŞino
Drogba-Podolski olacaktı.