Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de şu aşamada Andone yerine Diagne’yi tercih ederim. Andone zaten yedek forvet az süre bulur iyileşse bile düzenli uzun oynayarak normale dönmesi 29.hafta en az. Keşke satılık alabilsek o ayrı çok sevmiştim hırsını , stilini.

Şayet orta saha alınmayacaksa,

Lemina Taylan
Emre

en mantıklı diziliş olacak.Emre'nin yerine kazara bedevi olursa orta sahayı gecemeyiz yine.

Mert Hakan gelir ve Atalay biraz varlık gösterirse

Taylan
Yandaş
Akbaba
Atalay güzel bir yerli ortasaha hattı olur. Keşke bir de Dorukhan’ı almış olsaydık.

Şayet orta saha alınmayacaksa,

Lemina Taylan
Emre

en mantıklı diziliş olacak.Emre'nin yerine kazara bedevi olursa orta sahayı gecemeyiz yine.

Hoca bu dizilişte servis için Taylan yerine Seri’yi tercih eder , bence de senin yaptığın kadro olmalı o ayrı.

Resim

ölmek yetmez uğruna

Bu arada bence Celil’de Atalay’da Yunus’tan çok daha potansiyel en başından beri. Atalay sakatlandı , Celil’de tarz olarak daha gizli kahraman edasında.

Yunus boya rağmen yavaş ve kafası öne bakarak koşuyor , güzel şişirmişken satmak lazımdı.

Lyon’un genç oyuncusu Maxence Caqueret (19): "Futbol fizikten önce bir akıl oyunu. İkili mücadelelerde fizik olarak güçlü olan taraf ben olmayabilirim fakat iyi pozisyon alarak çözüyorum durumu. Takımda kendimi iyi hissediyorum, mutluyum."

Anlattığın olayda aslında 2 tarafta haklı. Doktor açısından bakarsan ona da zorunlu olarak örneğin günde 200 hasta muayene edeceksin deniyor. Düsunsene gunde 200 hasta. Bunların çoğuda yaşlı veya cahil. Sen boyle bir sisteme insanları mahkum edersen sonuc hep boyle olur. Spor,sanat, siyaset her sey yasadığın olayın farklı versiyonları.
Hocam ben isin bekleme noktasinda degilim. Kafalarina gore kurallari esnetip duruyorlar. Rahatlarina nasil geliyorsa oyle yapiyorlar. Doktor dese ki sonuclara biz 2.30'da bakacagiz, ben ne diyebilirim ki? Gider o saatte tekrar gelirim. Ama sen tutup da ben daha sira beklerken, hatta muayene olurken bile sonuclara catur cutur bakip ben gelince sirf ogleden once hastalari bitirmek adina once hastalari aliyoruz dersen is orada degisir. Kuralsa herkese uygulayin.
Kaldi ki, sekreter de isini yapmiyor. Normalde zaten testler vs ogleden sonra cikiyor. Normalde gidiyorsun ogleden sonra, ben sonuc gosterecegim diyorsun sekreter seni siraya sokuyor. Siran gelince seni cagiriyor. Ogleden sonra doktor 1 muayene ediyor, 1 sonuca bakiyor. Sistem boyle isliyor. İsitme testi vs gibi seylerin sonucu hemen alindigi icin ogleden sonraya kadar beklemene gerek yok. Zaten bu mantikli da degil. 2 dk lik islem icin butun hastalarin bitmesini beklemek nasil bir aklin urunu olabilir ki? Orada da yapmasi gereken sey sonuc gostermek isteyenleri siraya sokmak. Bu kadar. Sen bunu yapmadigin gibi, bir de benle alay eder gibi once hastalara bakiyoruz diyorsun. E ulan benden once sonucuna baktiklarin ne olacak? Bi enayi ben miyim?

Liyakat sistemi yok edilirse ne olurun sonuclari bunlar hep...

Ben de şu aşamada Andone yerine Diagne’yi tercih ederim. Andone zaten yedek forvet az süre bulur iyileşse bile düzenli uzun oynayarak normale dönmesi 29.hafta en az. Keşke satılık alabilsek o ayrı çok sevmiştim hırsını , stilini.

Diagne'yi alma süreci dahil full hatalı gidiyoruz şimdiye kadar elimizde patladı patlıyacak az kaldı 5 milyona bile kimse almıyacak aynı Handa gibi olucak sonu.

Ya trollsun yada Fenerlisin baska bi aciklamasi yok Herkes gidiyo mersine Sen gidiyon tersine herkes diyo Ankara sen diyon Bahtim kara cozemedim seni dostum
başka bi açıklaması şu; gerçekleri göz önüne alan, öngörülü ve futboldan anlayan aşırı fanatik bir galatasaraylıyım. belhandayı bir kenara koyarsak ben gerçekçiyim dostum bana hayal satamaz kimse terim gibi... çoğunlukla aynı fikirde değilim diye troll veya kuş ithamlarınızdan vazgeçin lütfen.

başka bi açıklaması şu; gerçekleri göz önüne alan, öngörülü ve futboldan anlayan aşırı fanatik bir galatasaraylıyım. belhandayı bir kenara koyarsak ben gerçekçiyim dostum bana hayal satamaz kimse terim gibi... çoğunlukla aynı fikirde değilim diye troll veya kuş ithamlarınızdan vazgeçin lütfen.
Futboldan ne kadar anladigini goruyoruz .

jimmy+emre+2m karşılıgında mensah haberi doğrudur inş orta saha rezil durumda

Arda''nın alınması rezilliğin önde gidilmesidir.. yahu çeli çöpü neden topluyoruz ?

Belhanda'nın satılmaması tam rezillik..

Ortasaha evlere şenlik.. Stoper hala yok.. bu gidişle Avrupa kupalarına katılamayız..
Lig 7.si olmamiza ragmen hala goy goy modundalar. Ne yönetim ne hoca bence realiteden cok uzak. Kendilerini saglama alma derdindeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt