Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schalke Gladbach macini izliyorum Schalke takim olarak cok iyi oynuyor, ozellikle de orta sahada adamlar nefes aldirmiyor devamli basiyorlar. Suat bu sezon 7. golunu atti.

Schalke'da Benito Raman diye biri var cok hareketli bir oyuncu, devamli kosuyor, Gladbach'in defansi yetisemiyor. Feghouli bu kadar kosarsa 2 gun yataktan kalkamaz.

Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.

Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.

Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.

Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.

Değerli kardeşim aslen Kocamustafapaşa çocuğuyum öyle şunu bunu isteriz demezler Sur dibi hergece soğuk olur hele birde anlatırsan yatarak aldığı milyon Euro lari iyice benzettiler.
KMP nın en bıçkınlarından birkaç tanıdığım oldu, ''Abi canını sıkan olur da söylemezsen bozuşuruz ha!'' diyen de oldu hatta, az çok biliyorum yani. Kasımpaşa ve (8 yıl ikamet ettiğim) Karagümrük çok bilinir de KMP o kategoriye girer mi bilemiyorum; o taraklarda hiç bezim yok...

Schalke Gladbach macini izliyorum Schalke takim olarak cok iyi oynuyor, ozellikle de orta sahada adamlar nefes aldirmiyor devamli basiyorlar. Suat bu sezon 7. golunu atti.

Schalke'da Benito Raman diye biri var cok hareketli bir oyuncu, devamli kosuyor, Gladbach'in defansi yetisemiyor. Feghouli bu kadar kosarsa 2 gun yataktan kalkamaz.

Feghouli bizde en az 10 tane avrupa maçı oynadı ve 1 tane iyi maçı yok.Çunku o fizikle vasat avrupa takımlarına karşı bile iş yapması imkansız.Ha bizim ligde her turlu iş yapar ama sadece ligde iş yapacak diye bir adama 4.5 milyon verilmez.2 milyon bile verilmez.

Nando
Linnes Cetin Marcao Saracchi
Lemina
Seri Akbaba
Fegh Falcao Onyekuru

güzel olur

Feghouli bizde en az 10 tane avrupa maçı oynadı ve 1 tane iyi maçı yok.Çunku o fizikle vasat avrupa takımlarına karşı bile iş yapması imkansız.Ha bizim ligde her turlu iş yapar ama sadece ligde iş yapacak diye bir adama 4.5 milyon verilmez.2 milyon bile verilmez.
Porto macinda oynadigi iyi maclari kücümsüyorsun bence

raman gent dönemi begenirdim daha bi beklenti olan gençti, sonra kayboldu ama 2 senede çok iyi toparladı kendini. belçika milli havuzuna girerse şaşırmam.
suat serdar da tam dinamo, ahmed ve ozan da iyi bizim türkler gayet iyi orada. schalke bu stratejiyi sürdürsün 2 sene sonra kafaya oynayabilir

6 stoper oldu, Mert - Juan Jesus ikilisinden biri ayrilacaktir. Mert icin bastirmamiz lazim. Avrupa Sampiyonasina gitmek istiyorsa duzenli oynayabilecegi bir takima kiralik gitmeli.

Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.

Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.

Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.

Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.

Sosyal medya özellikle Twitter forumların fişini çekti. Üye sayısının azalması ya da ilginin azalması bununla alakalı olabilir. Sadece spor forumları için değil tarih,siyaset,oyun forumlarının da akıbeti aynı maalesef.

Ben de 8 sene olmuş. Aslında ondan önce de duymuştum burayı ama hiç aklıma gelmemişti üye olmak. Haxball oyunu için lig arıyordum baktım burası turnuva düzenliyormuş hemen üye olmuştum.

Haxball demişken üstat Kanuni en iyisiydi.

Saglam duyumlar alirdik burada. Artik zulfo aga ossursa burda paylasiliyor. Benim de canimi sikan bir olay.

Gelecek sene

IMG_20200118_003136.webp

transfer dönemine iyi basladik ama bir haftadir duyum bile yok

transfer dönemine iyi basladik ama bir haftadir duyum bile yok
hoca o bilgi sızdıranları yakalarsam söyle olacak böyle olacak dedi ya o gün çoğu ortadan kayboldu.
gülperi bile eski yeni tüm paylaşımlarını silmeye başlamıştı ogün. sonlara doğru gene başlarlar gerçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt