Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Ersun Yanal: "Vedat Muriqi formasını çıkarıp atılmasın diye biz saldırıyoruz. Golden sonra 'Sakın! dedim Vedat'a. Aman ha! Arkadaşlar biz böyle şeylere tenezzül eder miyiz! Burası Fenerbahçe kulübü. Bu seviyelerde bunların konuşulması ayıp."

pezevenk ersuna bak

Idman saatlerini orusbulara göre ayarliyan fenev hic sökümde degil diyene bakin nasilda ahlak dersi vermeye calisiyor

Ağlıyor hala. Yüzsüz şerefsiz köpek.

Tv lere çıkıp anlatmam lazım dayanılmıyor artık diyor. Neyine dayanılmıyor bre orrr

Okuyalım bakalım... Transfer Nöbeti'ni...

EOhAn3bWsAASc5L

Lan bu ülkede şike yapan küme düşer maddesi kaldırılıp şampiyon takım play off oynattı. . Şimdi sarı kart vs ceza mı verecekler. Birde utanmadan madur edebiyatı yapıyorlar feto meto diye alayınızın.. Hiç bir tranferlerinin KaP açıklaması yok maaşlar belli değil birde limit mimit diye milleti oynatıyorlar nihat da güya red edecek sizin oynadığınığız rolü..

SON DAKİKA - Ersun Yanal: "Vedat Muriqi formasını çıkarıp atılmasın diye biz saldırıyoruz. Golden sonra 'Sakın! dedim Vedat'a. Aman ha! Arkadaşlar biz böyle şeylere tenezzül eder miyiz! Burası Fenerbahçe kulübü. Bu seviyelerde bunların konuşulması ayıp."

pezevenk ersuna bak
Yalanina sokayim oyuna soktuğu adam kart gör diyor

Yalı cocugu bizim ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmiş cirkeflik pislik olmadan bu takımla puanın zor olduğunu biliyor

Tff köpekleri kismen red etmis. Tahkime gidiyorlarmis?? Orda kabul ederler

Form durumunu, karakterini filan bilmiyorum, bilenler aydınlatabilir @Léo Güney...

Aklım hep Belhanda' dan kurtulmakta, belki takasa yanaşırlar?..Hem bu kımıl zararlısından kurtulup, hem standart bir ÖL kazanmak güzel olurdu. Belhanda' nın 1,5 yılı kaldı, gerekirse maaş farkı olarak 1-2 m verilebilir...Umut fakirin ekmeği hesabı işte...
Futbolu kafasında bitirmiş. Birgün başım ağrıyor birgün belim diyip antrenmanlara gelmemezlik yapıyormuş. Tam Anadolu topçusu kıvamında canı istediği zaman şapkadan tavşan çıkaracak tip.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt