Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafi getirin stopere olsun bitsin. Bu saatten sonra daha iyisini bulamayız devre arası malum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafi oynayacagina Donk oynasin.Mustafi getirin stopere olsun bitsin. Bu saatten sonra daha iyisini bulamayız devre arası malum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu yapin. Aslinda Emini de oynatsaniz daha iyi olur ama bari bunu yapin. Böylece FW icin yer acilir
Bunu yapin. Aslinda Emini de oynatsaniz daha iyi olur ama bari bunu yapin. Böylece FW icin yer acilir
Hayal bu aslinda.1.5 sene mi
bence Emin-Marcao ile devam edelim
Bu Mert Cetin madem bu kadar iyiydi neden Roma'dan once davranip almadilar? Roma alinca mi tatli oldu? Hadi abi hadi ya... Elalemin futbolcu yetistirme merkezi miyiz biz? Madem kaliteli, tecrubeli bi stoper alamiyoruz bu Mert Cetin yerine Emin'i oynatsinlar. Mert bizim cocuktan ne kadar iyi yani? Ben de bunu anlamiyorum. Herkes bi Mert Cetin diyip duruyor. Kac tane macini izlediniz? Vallahi daha once bi arkadasin yazdigi gibi... Yetiskin bir GSC'li Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkinda bile bilgi sahibi olabilir...
Bu Mert Cetin madem bu kadar iyiydi neden Roma'dan once davranip almadilar? Roma alinca mi tatli oldu? Hadi abi hadi ya... Elalemin futbolcu yetistirme merkezi miyiz biz? Madem kaliteli, tecrubeli bi stoper alamiyoruz bu Mert Cetin yerine Emin'i oynatsinlar. Mert bizim cocuktan ne kadar iyi yani? Ben de bunu anlamiyorum. Herkes bi Mert Cetin diyip duruyor. Kac tane macini izlediniz? Vallahi daha once bi arkadasin yazdigi gibi... Yetiskin bir GSC'li Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkinda bile bilgi sahibi olabilir...
Dedigim gibi eger mevzu yabanci kontenjani ise bizim altyapidan birini oynatsinlar. Mert Cetin kadar oynar. Adim gibi eminim. Hem olur da tutarsa mis gibi 10-15M'a okuturuz Ozan'da oldugu gibi.genclerbirliginde beratla mert son1 yılda parlamıstı ama daha pişmedier cok acemiler kesınlıkle katılıyorum bize tecrübeli stoper lazım 2 tane genc oynayınca hata üstüne hata oluyor
garry cahill 33 yasında almadı bizim aptallar adam bedavaya crystal palace gitti genc stoper demek hata demek bolca hata yapan marcaomuz var zaten
merti istenme sebebi yerli stoper alıp yabancı ortasaha almak gibi sanki

Kesinlikle katiliyorum. Hayir bir de sunu anlamiyorum. Roma taaa TR 2. liginden bos adam alir mi filan diyen var. Roma Salih Ucan'i da aldi ama sonuc ortada. Adamlarin her aldigi tutacak diye bir sey yok.gençlerbirliğinden direkt gelse buraya forumun yarısından çoğu ilk hatasında “ahmet çalık vol2 , yetmedi anadolu çöplerine para saçtığınız “ diyecekti.
roma’dan geldiğinde bunu yazanların çoğu için çok daha fazla kredisi olacaktı.
önce taraftar olarak kendi içimizdeki , zihniyetimizdeki yanlışları düzeltmek lazım bence. çok çabuk kral ya da çöp yapıyoruz
Kesinlikle katiliyorum. Hayir bir de sunu anlamiyorum. Roma taaa TR 2. liginden bos adam alir mi filan diyen var. Roma Salih Ucan'i da aldi ama sonuc ortada. Adamlarin her aldigi tutacak diye bir sey yok.
Bence modern 10 numaramiza dupeduz teklif yok. Twitter'da guvendigim butun kaynaklar da teklif yok diyor. Zaten bizde bile duzenli oynamayan adami kim ne yapsin. Gecen sene teklif varken satip kurtulacaktik. Bu herifin elimizde patlamasinin bas sorumlusu Fatih Hoca'dir.Belhanda gitmeyecek bence sebebi de para filan değil taraftar onu istemiyor o da taraftar zıt gidiyor ben istemeden bişey yapamazsiniz havasında