Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rodriguez zu fb simdilik yatmis tff yüzünden

Bunu yapin. Aslinda Emini de oynatsaniz daha iyi olur ama bari bunu yapin. Böylece FW icin yer acilir

Bu Mert Cetin madem bu kadar iyiydi neden Roma'dan once davranip almadilar? Roma alinca mi tatli oldu? Hadi abi hadi ya... Elalemin futbolcu yetistirme merkezi miyiz biz? Madem kaliteli, tecrubeli bi stoper alamiyoruz bu Mert Cetin yerine Emin'i oynatsinlar. Mert bizim cocuktan ne kadar iyi yani? Ben de bunu anlamiyorum. Herkes bi Mert Cetin diyip duruyor. Kac tane macini izlediniz? Vallahi daha once bi arkadasin yazdigi gibi... Yetiskin bir GSC'li Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkinda bile bilgi sahibi olabilir...

Emin'in şu dönemde oynamasını kesinlikle istemiyorum.16 yaşında bu çocuk daha hata yapabilir ki bu çok normaldir ama yapacağı bu hatalar bizim taraftarın gözünde kendisini çöp sınıfına koydurur sezon sonu satın bu çocuğu bundan bi halt olmaz denir.örneğini Yunus Akgünde yaşadık girin bakın başlığına çöp bu satın diyen bir çok insan var haklı da olabilirler bunu zaman gösterecek ama bizim taraftar futbolcu yeme konusunda baya iyi oynamazken değerli olanlar oynarken çöp olur

Bu Mert Cetin madem bu kadar iyiydi neden Roma'dan once davranip almadilar? Roma alinca mi tatli oldu? Hadi abi hadi ya... Elalemin futbolcu yetistirme merkezi miyiz biz? Madem kaliteli, tecrubeli bi stoper alamiyoruz bu Mert Cetin yerine Emin'i oynatsinlar. Mert bizim cocuktan ne kadar iyi yani? Ben de bunu anlamiyorum. Herkes bi Mert Cetin diyip duruyor. Kac tane macini izlediniz? Vallahi daha once bi arkadasin yazdigi gibi... Yetiskin bir GSC'li Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkinda bile bilgi sahibi olabilir...

genclerbirliginde beratla mert son1 yılda parlamıstı ama daha pişmedier cok acemiler kesınlıkle katılıyorum bize tecrübeli stoper lazım 2 tane genc oynayınca hata üstüne hata oluyor
garry cahill 33 yasında almadı bizim aptallar adam bedavaya crystal palace gitti genc stoper demek hata demek bolca hata yapan marcaomuz var zaten

merti istenme sebebi yerli stoper alıp yabancı ortasaha almak gibi sanki

gençlerbirliğinden direkt gelse buraya forumun yarısından çoğu ilk hatasında “ahmet çalık vol2 , yetmedi anadolu çöplerine para saçtığınız “ diyecekti.

roma’dan geldiğinde bunu yazanların çoğu için çok daha fazla kredisi olacaktı.

önce taraftar olarak kendi içimizdeki , zihniyetimizdeki yanlışları düzeltmek lazım bence. çok çabuk kral ya da çöp yapıyoruz

genclerbirliginde beratla mert son1 yılda parlamıstı ama daha pişmedier cok acemiler kesınlıkle katılıyorum bize tecrübeli stoper lazım 2 tane genc oynayınca hata üstüne hata oluyor
garry cahill 33 yasında almadı bizim aptallar adam bedavaya crystal palace gitti genc stoper demek hata demek bolca hata yapan marcaomuz var zaten

merti istenme sebebi yerli stoper alıp yabancı ortasaha almak gibi sanki
Dedigim gibi eger mevzu yabanci kontenjani ise bizim altyapidan birini oynatsinlar. Mert Cetin kadar oynar. Adim gibi eminim. Hem olur da tutarsa mis gibi 10-15M'a okuturuz Ozan'da oldugu gibi.
Ha mevzu yabanci kontenjani ise niye Murillo'yu almaya calistik? Olay sanki Murillo olmadi o zaman Mert Cetin'i alalim mantigi gibi. Boyle transfer stratejisi mi olur yav. Mert Cetin nere Murillo nere...

Seri------------Marcelo,
Belhanda------Mvila,
???-------------Mensah...

Formülü buldum; 3M :emrah: :cigara:

Belhanda gitmeyecek bence sebebi de para filan değil taraftar onu istemiyor o da taraftar zıt gidiyor ben istemeden bişey yapamazsiniz havasında

gençlerbirliğinden direkt gelse buraya forumun yarısından çoğu ilk hatasında “ahmet çalık vol2 , yetmedi anadolu çöplerine para saçtığınız “ diyecekti.

roma’dan geldiğinde bunu yazanların çoğu için çok daha fazla kredisi olacaktı.

önce taraftar olarak kendi içimizdeki , zihniyetimizdeki yanlışları düzeltmek lazım bence. çok çabuk kral ya da çöp yapıyoruz
Kesinlikle katiliyorum. Hayir bir de sunu anlamiyorum. Roma taaa TR 2. liginden bos adam alir mi filan diyen var. Roma Salih Ucan'i da aldi ama sonuc ortada. Adamlarin her aldigi tutacak diye bir sey yok.

Kesinlikle katiliyorum. Hayir bir de sunu anlamiyorum. Roma taaa TR 2. liginden bos adam alir mi filan diyen var. Roma Salih Ucan'i da aldi ama sonuc ortada. Adamlarin her aldigi tutacak diye bir sey yok.

bence salih gene çok büyük potansiyeldi ama yapabileceği en kötü tercihi yaptı. çolak’ın iyi oynadığı la liga’da salih baya sağlam devam ederdi

cunku scouting yok

bos beles adam scoutingin basinda

Belhanda gitmeyecek bence sebebi de para filan değil taraftar onu istemiyor o da taraftar zıt gidiyor ben istemeden bişey yapamazsiniz havasında
Bence modern 10 numaramiza dupeduz teklif yok. Twitter'da guvendigim butun kaynaklar da teklif yok diyor. Zaten bizde bile duzenli oynamayan adami kim ne yapsin. Gecen sene teklif varken satip kurtulacaktik. Bu herifin elimizde patlamasinin bas sorumlusu Fatih Hoca'dir.
Herif bize ana avrat soverken bile arkasinda durdu yav. Var mi otesi?

Ben Romanin Scoutu olsam, bu turklerin harbiden gozleri kor derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt