Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahada hakeme bağırıp çağıracak itiraz edebilecek hırslı bir ardaya ihtiyacımız var malesef bknz: gökhan gönül
Hırslı olarak Gökhan,Burak ve Caner varda ne oluyor, Beşiktaş ilk 7 takım içindeki en kötü futbolu oynuyor bizim için Arda inanılmaz gereksiz bir transfer hiçbir mantıklı argüman yok bana göre. Keza Fener'de Emre var ama onun olmadığı maçlarda çok daha iyiler hiçbir faydası yok sahada Fener'e.

Hırslı olarak Gökhan,Burak ve Caner varda ne oluyor, Beşiktaş ilk 7 takım içindeki en kötü futbolu oynuyor bizim için Arda inanılmaz gereksiz bir transfer hiçbir mantıklı argüman yok bana göre. Keza Fener'de Emre var ama onun olmadığı maçlarda çok daha iyiler hiçbir faydası yok sahada Fener'e.
valla renktaş bejeke bu kadar puan yaptıysa emin ol hakem ittirmeleriyle yaptı nerdeyse febe kadar kollandilar bunda da o 3 şeytanın hakeme baskısı çok etkili oldu arda sırf bundan dolayi gelmeli bence sahaya koyma işine gelirse bugünkü feg eşittir arda derim

Bu eski adamlarla taktik anlayis oturtamazsin. Bu adamlar Türkiye'de istedigi gibi oynuyor daha cok.

Kulağa mantıklı geliyorda o iş için en iyi adam bizde hem akpli hem reise yakın apo var onu konustursun

hoca ‚gelecege yönelik hamleler’ derken bunu kast etti. Subliminal mesaj bu. Gün gelecek Apo olmayacak ki Apo 2-3 cümle kuramiyor zaten. Galatasarayi saha disinda savunacak bir kisi Arda. Sunu artik anlayin.

Ayrıca sunuda söylemek isterim Galatasaraya bonservis kazandirmamak için bizi fifaya şikayet eden sırf 100 bin lira fazla verdi diye bejekeye giden jardele bilerek pas atmayıp sampiyonlugumuzu çalan O kansız hoca olsun diyenler Ardayı da hazmedecek

Fatih Terim: "Ben, Arda'ya ikinci bir şans verilmesinden yanayım. Gerekirse futbolu burada bırakmasından yanayım. Arda hatalarının bedelini ödedi ve ödemeye devam ediyor. Ancak bu transfer sadece teknik bir karar değil, tüm camiamızın da talebi olmalı."

terim Ardayi oynatmak için getirmiyor.

Trabzon Başacıkoğlu ve stoper Soumaoro ile anlaşmaya yakınmış kadroyu tamamlarlar bu iki hamle ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt