- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
TFF Hukuk Kurulu, Vedat Muriqi PFDK’ya sevke hazırlanıyor! (A Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF Hukuk Kurulu, Vedat Muriqi PFDK’ya sevke hazırlanıyor! (A Spor)
Ardayi aldık bi de sahaya mi koycazsahada hakeme bağırıp çağıracak itiraz edebilecek hırslı bir ardaya ihtiyacımız var malesef bknz: gökhan gönül
Hırslı olarak Gökhan,Burak ve Caner varda ne oluyor, Beşiktaş ilk 7 takım içindeki en kötü futbolu oynuyor bizim için Arda inanılmaz gereksiz bir transfer hiçbir mantıklı argüman yok bana göre. Keza Fener'de Emre var ama onun olmadığı maçlarda çok daha iyiler hiçbir faydası yok sahada Fener'e.sahada hakeme bağırıp çağıracak itiraz edebilecek hırslı bir ardaya ihtiyacımız var malesef bknz: gökhan gönül
valla renktaş bejeke bu kadar puan yaptıysa emin ol hakem ittirmeleriyle yaptı nerdeyse febe kadar kollandilar bunda da o 3 şeytanın hakeme baskısı çok etkili oldu arda sırf bundan dolayi gelmeli bence sahaya koyma işine gelirse bugünkü feg eşittir arda derimHırslı olarak Gökhan,Burak ve Caner varda ne oluyor, Beşiktaş ilk 7 takım içindeki en kötü futbolu oynuyor bizim için Arda inanılmaz gereksiz bir transfer hiçbir mantıklı argüman yok bana göre. Keza Fener'de Emre var ama onun olmadığı maçlarda çok daha iyiler hiçbir faydası yok sahada Fener'e.
itiraz etse ne olacak sivas koydu gecti gökhan gönüllü takima istanbulda.sahada hakeme bağırıp çağıracak itiraz edebilecek hırslı bir ardaya ihtiyacımız var malesef bknz: gökhan gönül
Bu eski adamlarla taktik anlayis oturtamazsin. Bu adamlar Türkiye'de istedigi gibi oynuyor daha cok.Hırslı olarak Gökhan,Burak ve Caner varda ne oluyor, Beşiktaş ilk 7 takım içindeki en kötü futbolu oynuyor bizim için Arda inanılmaz gereksiz bir transfer hiçbir mantıklı argüman yok bana göre. Keza Fener'de Emre var ama onun olmadığı maçlarda çok daha iyiler hiçbir faydası yok sahada Fener'e.
Bu Alexander sorhlot gerçekten kaliteli bir golcü hamsiler iki senelik kiralamış seneyede bakalım ne yapacak ona göre transfer etsek keske
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o bejeke 'nın rezilliginden oldu.Rakibin 10 kişi son 30 dk bir zahmet atacaksın golü.Bejeke şuan en rezil takımitiraz etse ne olacak sivas koydu gecti gökhan gönüllü takima istanbulda.
Kulağa mantıklı geliyorda o iş için en iyi adam bizde hem akpli hem reise yakın apo var onu konustursunArda konusu teknik taktik transfer fln degil. Hoca onu ileride etrafinda istiyor. Galatasarayi mikrofonlarda savunacak birisi. Hasan Sas gibi
Kulağa mantıklı geliyorda o iş için en iyi adam bizde hem akpli hem reise yakın apo var onu konustursun
sakin ol üstad yine hersezon ortasında olduğu gibi kontrolu kaybettin.Bu eski adamlarla taktik anlayis oturtamazsin. Bu adamlar Türkiye'de istedigi gibi oynuyor daha cok.
loserlikta avcı ile kapışacak tek şey tese camiasidir tek rakip başak dedim hep ama bu sivasta iyi gidiyorTrabzon Başacıkoğlu ve stoper Soumaoro ile anlaşmaya yakınmış kadroyu tamamlarlar bu iki hamle ile.