Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Önce o bana vurdu diyor sonra Ben Ona vurdum sonra birbirimize vurduk sonra Ben birdaha vurdum diyor ahhahahaha

Gereksiz şeyler yapılmamalı. Tıpkı Arda Turan inadı gibi.

Pili bitmiş adamların bu kulüpte işi olmamalı. huzur evimiyiz biz yaw.

Yarın uA Birazdan açıklama yapacaz... diye 1 twit girip, Arda turanı dillerse ne tepki verirsin?
Ardanin gelmesini istemiyorum.ama desteklerim kulübüm için.tuhaf gelecek ama ben arda gelirse katki saglar diyorum.ben arfa ayı gibi oldu diye bitti dediler,adam zayıfladı niceda manyak iyi oynadi.diyecenki o ben arfa , e bu da iyi oldugunda yardiran bizim arda.ufak bi katkısı bilr şampiyonluğa etki edebilir,o yüzden gelirse delirmem ama ardanin gelmesini istemiyorum o ayri

arda kaptanın volkan demirelle birebirde kapışmasını görmek isterdim

Futbol AS komple degismesi lazim

Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart

Soyle birsey isterdim acikcasi:

Hoca: Bruno Lage
Teknik Ekip: Lagenin komple ekibi
Scout ekibi: Brugge, Genk, Gent, Bu kuluplerin sef scoutu ve ekibi beraber
Sportif direktor: Luis Ocampos / Sneijder

@Murat Saylak
@Bora Akıncı
@Onur Yücel

Ne diyorsunuz
Her ne değişecekse şimdi değişmesin, açıkçası mevcut tabloyu başka bir antrenörün göğüslemesini istemem.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Stoper alabilirdik, kendisi vazgeçti, alamadık, ona uğraşıyoruz. Yine genç oyuncular, yine tecrübeli oyuncular alabilirsek, alacağız. Bir yandan da boşaltmamız lazım" genç ve tecrübeliler kimler askom 🤗

En büyük Galatasaraylı arda ile bir stoper takviyesi şart.

Mert hakan ve emre kılınç bize emre okan keyfini yaşatamaz de mi ?O keyfi bize atalay bartug mustafa kapı ve hamza akman yaşatacak zaten.daha emirhan var

Mert hakan ve emre kılınç bize emre okan keyfini yaşatamaz de mi ?O keyfi bize atalay bartug mustafa kapı ve hamza akman yaşatacak zaten.daha emirhan var

Hepsi çok heycan verici yanliz biz daha dogrusu Hoca bunlari harcayacagini düsünüyorum açikcasi Sergen

Her ne değişecekse şimdi değişmesin, açıkçası mevcut tabloyu başka bir antrenörün göğüslemesini istemem.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kim gelirse altında kalır zaten. gerek yok

laf da söylesem emekli olana kadar takımın başında kalsın terim istiyorum. tekrar tekrar git gel yaşanmasın, yazık gelen adama sabredilmiyor. medya, muhabirler falan eziyorlar adamı. taraftarda eziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt