- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
kral online olduğu vakitlerde beni şikayet etmekle meşgulayağınızı denk alın erol saydınlı suan online
Ekli dosyayı görüntüle 70095
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kral online olduğu vakitlerde beni şikayet etmekle meşgulayağınızı denk alın erol saydınlı suan online
ben bi çay demleyeyim gece keyifli olabilirayağınızı denk alın erol saydınlı suan online

karakartal yenildi pek dokunmasak iyi olur reis sende fazla gözükme istersen :asd.kral online olduğu vakitlerde beni şikayet etmekle meşgul
Ardanin gelmesini istemiyorum.ama desteklerim kulübüm için.tuhaf gelecek ama ben arda gelirse katki saglar diyorum.ben arfa ayı gibi oldu diye bitti dediler,adam zayıfladı niceda manyak iyi oynadi.diyecenki o ben arfa , e bu da iyi oldugunda yardiran bizim arda.ufak bi katkısı bilr şampiyonluğa etki edebilir,o yüzden gelirse delirmem ama ardanin gelmesini istemiyorum o ayriGereksiz şeyler yapılmamalı. Tıpkı Arda Turan inadı gibi.
Pili bitmiş adamların bu kulüpte işi olmamalı. huzur evimiyiz biz yaw.
Yarın uA Birazdan açıklama yapacaz... diye 1 twit girip, Arda turanı dillerse ne tepki verirsin?
Her ne değişecekse şimdi değişmesin, açıkçası mevcut tabloyu başka bir antrenörün göğüslemesini istemem.Futbol AS komple degismesi lazim
Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart
Soyle birsey isterdim acikcasi:
Hoca: Bruno Lage
Teknik Ekip: Lagenin komple ekibi
Scout ekibi: Brugge, Genk, Gent, Bu kuluplerin sef scoutu ve ekibi beraber
Sportif direktor: Luis Ocampos / Sneijder
@Murat Saylak
@Bora Akıncı
@Onur Yücel
Ne diyorsunuz
Piyasada kiralayabilecegimiz iyi bir stoper yok gibi, yine Cris gibi biri gelirse sasirmam
Feghouli hariç okeyim. Adam koşmuyor bile isteye koşmuyorMuslera
Linnes Transfer Marcao Saracchi
Lemina Seri
Feghouli Emre Akbaba Onyekuru
Falcao
Budur abi net. Seri Lemina harika olacaklar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3-1yendigimiz başakşehir deplasmanında klas oynamisti. Burak 1 asist yaptıydı ya kafayla topu önüne alıp,3.golde emre çolak orta yaptı kendi kalelerine attilarpompaci Cris yasli olmasaydi efsane olurdu yanliz
Mert hakan ve emre kılınç bize emre okan keyfini yaşayamaz de mi ?O keyfi bize atalay bartug mustafa kapı ve hamza akman yaşatacak zaten.daha emirhan var
Mert hakan ve emre kılınç bize emre okan keyfini yaşatamaz de mi ?O keyfi bize atalay bartug mustafa kapı ve hamza akman yaşatacak zaten.daha emirhan var
Her ne değişecekse şimdi değişmesin, açıkçası mevcut tabloyu başka bir antrenörün göğüslemesini istemem.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cris genci = maiconpompaci Cris yasli olmasaydi efsane olurdu yanliz