Akın Sayman
Büyük Kaptan
bende inanıyorum olacazzzBiz hükûmet takımından 11 puan gerideyken de şampiyon olacağız diyenlerdeniz,gençlerden son dk gol yiyince de şampiyon olacağız diyenlerden.forum beni iyi tanır.totemlerimi de iyi bilir
bende inanıyorum olacazzzBiz hükûmet takımından 11 puan gerideyken de şampiyon olacağız diyenlerdeniz,gençlerden son dk gol yiyince de şampiyon olacağız diyenlerden.forum beni iyi tanır.totemlerimi de iyi bilir
Denizli galiba deplasmanda en fazla puan ala takimdi (simdi sivas olabilir tam bilmiyorum). Ama tam bir deplasman takimilarBen her deplasmana artık kayıp gözüyle bakıyorum alınacak puanlar ekstraya girecek. Gerçi iç sahada bile hiçbir şey banko değil bugün leş denizliyi gördük 2-2 yapamamaları kendi beceriksizlikleri
kariyer modu mu online mı kralBelhanda denilen cöp oglu cöp olmadan cok daha akici + tehlikeli oynuyoruz önde, Emre sagolsun. Seri de baya rahat oynuyor kac mactir ve kalitesini gösteriyor. Allahin belasi bir de defolsa

Fener'o de ekleyelim.Bir sekilde hakemler falan potada tutarlar adamlari.Bize acilen tecrubeli bir stoper,iyi bir orta saha ve forvetin durumuna gore Andone ne olacaksa artik duruma gore forvet alinmali.şampiyonluk şansımız çok zor. şampiyonluk sivas, ibb ve ts arasında geçer gibi duruyor
Ayaklarınız yere bassın biraz bu takım şampiyon olamaz sonra boşa sövmeyin kendinizi alıştırın