Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
BuralARDAyızArda manyakları da toplanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BuralARDAyızArda manyakları da toplanmış.
Kardeş cidden merak ediyorum. Arda'nın takıma nasıl bir katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz? Teknik anlamda yani. Ne olacak sizce? Takım hücumda daha mı etkili olacak? Daha mı hızlı bir oyun oynayacağız ne olacak Arda gelince?BuralARDAyız
Kardeş cidden merak ediyorum. Arda'nın takıma nasıl bir katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz? Teknik anlamda yani. Ne olacak sizce? Takım hücumda daha mı etkili olacak? Daha mı hızlı bir oyun oynayacağız ne olacak Arda gelince?
Arda ortamın kimyasını bozar. Milli takıma neler yaşattığını hepimiz hatırlıyor olmalıyız.Ben Arda'yı seviyorum onu belirteyim. Takım hızlı oyun oynamadığı için bazı iç saha maçlarında sıkışınca denenebilir. Komik bir ücrete oynayacağını düşündüğüm için neden gelmesin diyorum ? Ayrıca ilk 11 e değil kulübeye geliyor.
Fatih Hocam affedelim demiş bir kere gerisinin ne önemi var ?
Arda ortamın kimyasını bozar. Milli takıma neler yaşattığını hepimiz hatırlıyor olmalıyız.
-Prim kavgalarına adının karışması
-Dedesi yaşındaki gazeteciyi dövmesi
-"Seni bu uçağa alanın..." diyerek federasyon başkanına ve takımın hocasına (terim'e) küfretmesi
-evli kadına sarkıntılık iddiaları
-darp
-hastaneyi silahla basıp ateş etme
-İspanya'da oynarken, Galatasaray hakkında küçümseyici sözler sarf etmesi (ki bu bence en ağırı)
yeterli mi?
Arda ortamın kimyasını bozar. Milli takıma neler yaşattığını hepimiz hatırlıyor olmalıyız.
-"Seni bu uçağa alanın..." diyerek federasyon başkanına ve takımın hocasına (terim'e) küfretmesi
-darp
yeterli mi?
Silah ile hastane basan adamı ne ilan edecektik centilmen mi arkadaş sizin değer yargılarınız farklı diye herkese göre barzoluk normal olmak zorunda değil bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Fatih Hoca affetmiş diyorum. Olayın içindeki adam. Galatasaray'a yanlışı olmayan Arda Turan'ı neden terörist ilan ediyor bu taraftar ben de bunu anlamıyorum.
Ardayı istemeyebilirsin de ne alaka şimdi silahla felan olayı? O zaman sen gerrard i da istemezdin takımındaHastane ile silah basan adamı ne ilan edecektik centilmen mi arkadaş sizin değer yargılarınız farklı diye herkese göre barzoluk normal olmak zorunda değil bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hastane ile silah basan adamı ne ilan edecektik centilmen mi arkadaş sizin değer yargılarınız farklı diye herkese göre barzoluk normal olmak zorunda değil bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Ortam çok iyi olduğu için takim 6. Sivasdan 10 puan geride..Arda ortamın kimyasını bozar. Milli takıma neler yaşattığını hepimiz hatırlıyor olmalıyız.
-darp
yeterli mi?
Ne demek ne alaka? Hemen sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan karakterinizdir deniyor gerçi spor dünyası yalanlarla dolu işte çıkarı olunca herkes her şeyi örtme peşinde. Arda Turan sahada iyi futbol oynuyor diye ki onu da oynadığı yok karakterini mi yok sayacağız. Gerrard'dan bana ne eğer o da yanlış bir iş yaptıysa evet istemem.Ardayı istemeyebilirsin de ne alaka şimdi silahla felan olayı? O zaman sen gerrard i da istemezdin takımında
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim istiyorsa kılıf bulunur Uğur. Benim anlamadığım seni bu ucağa alanın a... diye terime de kufur eden birini terim nasıl ister. Ben aldım ucaga diye aciklamasi vardi sanırımSilah ile hastane basan adamı ne ilan edecektik centilmen mi arkadaş sizin değer yargılarınız farklı diye herkese göre barzoluk normal olmak zorunda değil bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Yahu arkadaşım adam takımın formasını giyecek sanki benim kişisel husumetim var ne buluşması, neyin alakası? Galatasaray'a da yanlışı var ayrıca gitsin yükselenin de oynasın veya ne hali varsa görsün. Ölmüş bitmiş adamı besleyecek halimiz yok.Türk Telekom dışında Arda ile buluşmayın o zaman. Ahbaplık edin demiyoruz Galatasaray'a yanlışı olmayan birini terörist ilan etmeyin diyoruz.
Terim istiyorsa kılıf bulunur Uğur. Benim anlamadığım seni bu ucağa alanın a... diye terime de kufur eden birini terim nasıl ister. Ben aldım ucaga diye aciklamasi vardi sanırım
Yahu arkadaşım adam takımın formasını giyecek sanki benim kişisel husumetim var ne buluşması, neyin alakası? Galatasaray'a da yanlışı var ayrıca gitsin yükselenin de oynasın veya ne hali varsa görsün. Ölmüş bitmiş adamı besleyecek halimiz yok.
Tövbe estağfurullah. Arkadaşım takım ölmüş ağlayanı yok, sorunların bini bir para ve hiç derdimiz yok gibi bu saçma gündem ile meşgul ediliyoruz? Niye sorun olmasın, şu an derdimiz Arda Turan mı onun emeklilik ikramiyesini nerede alacağı mı? Yoksa bu takımın düzlüğe nasıl çıkacağı mı? Arda Turan mı bu takımı düzeltecek parçalardan biri olacak? Yoksa orta saha, stoper ve forvet mi gerekli ivedilikle? Neden hamle yapma şansımızı Arda Turan gibi en son futbolu 3 yıl önce oynamış biri ile harcamak zorunda olalım, bunları düşünmek bu kadar mı güç?Ben geleceğini düşünüyorum. Eğer gelmezse ben bir şey kaybetmem izlemeye devam ederim. Gelirse sen de biraz söver söylenirsin izlemeye devam edersin. Neden bu kadar sorun oluyor ?