Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın Galatasaray'da oynadığı, üstelik bu kadar dibe vurmadığı 2010-2011 sezonu puan durumu.
Arda o sezon 10 maça falan çıktı gerisinde sakattı. Tablonun bu derece ağır olmasının sebebi sakatlığıydı zaten.
Hatta ondan önceki sezon herkes deli gibi eleştirirken "Bu kadro Arda olmasa küme düşmeye oynar" demiştim ki bir sonraki sezon dediğim gibi oldu.
Kalede Ufuk-Zapata Stoperler Servet-Gökhan bekler sabri-hakan orta saha bam, ilerde Stancu-Pino falan var ama eleştirilen, ıslıklanan adam Ardaydı. Makes sense xD

o degil de simdi vedat basaksehir macinda oynayacak ya, yine sinirda olacak ve allahin adaletine her zaman güvendigim icin, aslinda cok daha zor gecmesi beklenen trabzon macinda cezali duruma düsebilir basak macinda sari yiyerek. gerci basak macindan sonra kupa mupa zimbirtisi varsa yine son dakikalarda 2. sariyi yer orasi ayri, ama sanirim kupa yok

Arda konusunda 1.suclu hoca değil taraftar başta sucukcu polarcilar arda ismi çıktığından beri sesleri çıkmıyor eğer sağlam bir tepki koysalardi istemiyoruz bu herifi diye hoca bu konuyu bukadar uzatmazdi.bile
Taraftar suskun kaldığı için hoca heveslendi

Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun tüm GSC'liler Hayırlı haftalar hepinize.

Kanatlarda Feghouli ve Ömer Bayram yerine Jesse Sekidika ve Henry Onyekuru'yu izlemeliyiz.

Luyindama'nın da sakatlanması sonrası şuanda takımın ilk ihtiyacının stoper bölgesi olduğu görülüyor. Asıl mevkisi defans olmayan Donk'u orada oynatmanın yanı sıra Marcao'ya bir şey olduğunda (mesela şimdi kart cezalısı önümüzdeki hafta Konya deplasmanında oynatamayacak) elimizde sadece Ahmet Çalık ve Emin Bayram kalıyor. Bence Emin Bayram'a bir şans doğmuş olabilir. Emin Bayram'dan bir Ozan Kabak doğma ihtimali var. Tecrübeli bir isim yaşına bakılmaksızın 6 ay kiralanabilir. Maicon'u 6 aylığına geri çağırabilir.

6 numara transferi olmazsa olmaz değil ama olursa iyi olur. Bu hafta içerisinde artık Nagatomo ve Mariano'nun gidiş KAP'ı ve Luyindama sözleşmesinin dondurulması ile Andone'nin kiralık sözleşmesinin dondurulması KAP'ları gelmeli. Ama asıl bomba Belhanda'nın gidişi olur ya da 6 aylığına Schalke tarzı bir takıma kiralanması falan.

Var arkadaş bana göre zararı, bu transferden Galatasaray'ın hiç menfaati yoksa zarardır. Ne gibi bir faydası olabilir?

Arda Turan, Galatasaray formasını giymeyi saha içi ve saha dışı hareketleri ile hak etmiyor.

Galatasaray formasını giymek için yeterli sportif başarı yok son yıllarda.

Galatasaray formasını giyebileceği dönem komik ve kötü olarak istemedi ve 6 ay futbol oynamadı bu süreçte.

Jimmy veya Emre dursun yeni bir külfete gerek yok, onlardan bir katkı almadık zaten yeni bir katkı almayacağımız profile gerek yok, Arda Turan profiline ihtiyacımız sıfır.

Daha ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama sırf siz seviyorsunuz diye Galatasaray zarar edecek değil.

Gelmesin.

o degil de simdi vedat basaksehir macinda oynayacak ya, yine sinirda olacak ve allahin adaletine her zaman güvendigim icin, aslinda cok daha zor gecmesi beklenen trabzon macinda cezali duruma düsebilir basak macinda sari yiyerek. gerci basak macindan sonra kupa mupa zimbirtisi varsa yine son dakikalarda 2. sariyi yer orasi ayri, ama sanirim kupa yok
Sari'lardan da kurtulmus olmasi lazim diye biliyorum. Yani Basak macinda sari yesede yalnizca bir sari karti olcak 4 degil.

Ahaha ulan o zaman sen göster madem futbolca bir neden diyoruz hadi size göre her şey mübah bu adam futbol mu oynuyor kafa mı buluyorsunuz insanlarla ne zaman üst üste 10 maça çıkmış, en son ne zaman gol atıp, asist yapmış madem futbol için istiyorsun hadi göster?

böyle dersen tamam zaten. bu konuda haklısın. ama sen futbol ile ilgili bir neden göstermeden futbol dışı şeyler göstererek istemiyordun.
eğer bizi şampiyon yapacaksa, bizim için goller atacak emre b. bile gelsin isterim. benim için önemli olan haysiyet değil başarılardır, kupalardır.

Sari'lardan da kurtulmus olmasi lazim diye biliyorum. Yani Basak macinda sari yesede yalnizca bir sari karti olcak 4 degil.

öyle sacmalik mi olur (tr de olur gerci). Normalde vedatin 3 sarisi vardi, antep macinda 4. sariyi gördü ve cezali duruma düstü, mactaki 2. sariyi görüp kirmizidan atildigi icin bu macta görüdükleri siliniyor ama diger 3 sari durumu devam ediyor diye biliyorum.

tabi fb icin özel madde/kural falan cikarabilirler, o ayri konu.

Eski takımı Akhisarspor ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Yevgen Seleznov: "Onlar umurumda değil. Beni Galatasaray istediğinde beni göndermedikleri andan itibaren umurumda değiller. Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar beni Galatasaray’a göndermediler."
Yevgen Seleznov: "Galatasaray bana kontrat vermişti. Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Bazı oynadığım takım arkadaşlarım ve hocalarıma saygı duyuyorum. Taraftar ve şehri seviyorum. Ama bir kişi hakkında ise aynı şeyi düşünmüyorum." (DHA)

kral be

Komik teklif konusunu anlatti Arda zaten. Gayet mantikli anlatti. Evet hak veriyorum Arda ya. Ozaman ki yönetim Arda yi istemedi. Tudor da Ayhan da Ardaya karsi çikmisti.

adabınca sohbet yahut edep insanlığın şiarındandır... Ama bugün okan Buruk'un dediği gibi "biz etik davranıyoruz" düzgünce cevaben soruyorum:

Hoca: Bruno Lage
Teknik Ekip: Lagenin komple ekibi
Scout ekibi: Brugge, Genk, Gent, Bu kuluplerin sef scoutu ve ekibi beraber
Sportif direktor: Luis Ocampos / Sneijder"

demişler...

1. Türkiye'de en son hangi yabancı hoca başarılı oldu ki yabancı hoca isteniyor? Yabancı hocaların gaitasında boncuk olmadığını defaaten görmedik mi? Büyük umutlarla ve şampiyon hoca olarak gelen son örneklerden biri Ali Koç'un getirdiği Cocu idi...
2. Teknik ekibin hepsinin yabancı olması Türkiye'den bihaber olmalarına sebebiyet veriyor... Hem hadi teknik direktör iyi diyelim, bu komple ekibin Türkiye sathında başarılı olacağını nasıl garanti ediyor? Başarısız bir örneği yine Ali Koç'un getirdiği Cocu'nun gidişinden sonra da td'lik yapma şansını yüzüne gözüne bulayan Keoman...
3. Bizim gibi mali sıkıntıda olan bir kulüp için bir de dışarıdan gelecek scout ekibi besleme işine girmek ne derece mantıklıdır? dışarıdan gelecek scout ekibinin bize Türkiye sathındaki yetenekler konusunda ne gibi artı faydası olacaktır? Astarının yüzünü geçmeyeceğine kim garanti verebilir? Ha illa yabancı profesyonel yardım alınacaksa bu scout ekibini takıma katmadan outsourcing yöntemi ile yapılır... başarı sağlanırsa daha kalıcı opsiyonlara ileriki ON YILLARDA geçilebilir... Bu noktadan hareketle bize kopyala yapıştır çözümler değil, zamanla kazanılacak deneyim, birikim ve know-how gerektiği açık değil midir? ki ismi zikredilen adayların seçiminde de duygusallık öne çıkmış... Yine en son böyle bir liste Ali Koç'un bahsettiği 100 kişilik wonderkid'ler listesi idi...
4. Türkiye'de sportif direktörlük sisteminin çalışmadığı, özellikle yabancı sportif direktörlerin ya kendi ceplerine ya da diğer kulüplerin ceplerine çalıştığı görülmedi mi? En son örneği Ali Koç'un eski yaveri Comolli...

Yani futbol kulübeye Guardiola, masa başına monchi koyunca şampiyon olunmuyor. En azından sistem Türkiye'de öyle işlemiyor... Farklı düşüncenizde ısrarcıysanız da dediğim gibi... yapılmışı var... Ali Koç'un takımına alalım sizi...
Turkiyeden haber olsa ne bihaber olsa ne avrupaya giden kulübün hangi fantazilerle hoplatildigi ortada.
Sen avrupaliyi alıp türk vizyonuyla yönetirsen veyahut daha gelir gelmez ilk maçında yuhalarsan basarili olma şansları yok.
En son başarılı olan yabancılar gerets ve zico birinin güle oynaya gittiği yerde diğeri sidik zoruyla şampiyon olmuştur. İstiyorsunuz ki hep acitasyon, hep unutulmayacak olaylar çıkaralım.

Cocu örneği tam bir fail ornek olmuş. Cocu bu ülkede başarılı olamayacağını geldiğinden söyleyenler var zaten, keza bu sene basarili değiller arkadan kayseriyi ittirseler zorla kart verip, zorla faul verseler. Her maçında net penaltilik hareketi var olmasına rağmen vermeseler şubatta şampiyonluk ilan eder.

Tutturmussunuz bir yabancı olunca ne oluyor. EE kardeş bu ligde her sene 10 yerli kovuluyor, başka kulübe gidip oradan da kovuluyorlar. Bu şekilde bir döngü var yerli hocaların basarili olduğu anlamı mi çıkıyor buradan.
Dortmund-salzburg-benfica gibi takımların eğitim sistemini bi klaonla bak bakalım basarili oluyor musun olmuyor musun.
Baska takımlarda antrenman yapip sezona hazırlanan
Nagatomo
Luyindama
Marcao
Durumları ortada birde yeni sezona girdiklerinde durumları ortada. Koca bir yanlış olduğu gerçeği yok mu?
Tamamıyla yerli hocalardan kurulu ligi cok iyi bilen Galatasaray duran top kullamiyor, yetmiyor her duran top gol tehlikesi, yine yetmiyor tamamıyla türk ligini bilen hocalar bu ligin aciginin hızlı kanatlar ve bol oyuncuyla ceza sahasına girmek olduğunu bilemiyor.
Scout ekibi belhanda kadar futbol oynayıp daha az maliyet oluşturacak oyuncuyu bulamiyor.
Yetmiyor bu ligin en büyük açıklarından biri kaliteli bir supurucu orta saha iken turkiye ligindeki açık ara en iyi orta saha oyuncusunu 3 kuruşa gönderip jem ve bilal denen iki heriflr sezona başlıyor.
Ama kaderi galtasarayin son iki yılında şampiyonluk çıkaracak kadronun kurulmasını sağlayan ve 3 ay türk futbolunda 2012 yılından sonra ilk defa 30 dakikada isi bitirecek oyun yaratan yabanci hoca ile ayni oluyor

Son düzenleme:
Turkiyeden haber olsa ne bihaber olsa ne avrupaya giden kulübün hangi fantazilerle hoplatildigi ortada.
Sen avrupaliyi alıp türk vizyonuyla yönetirsen veyahut daha gelir gelmez ilk maçında yuhalarsan basarili olma şansları yok.
En son başarılı olan yabancılar gerets ve zico birinin güle oynaya gittiği yerde diğeri sidik zoruyla şampiyon olmuştur. İstiyorsunuz ki hep acitasyon, hep unutulmayacak olaylar çıkaralım.

Çocuk örneği tam bir fail ornek olmuş. Çoğunun bu ülkede başarılı olamayacağını geldiğinden söyleyenler var zaten, keza bu sene basarili değiller arkadan kayseriyi ittirseler zorla kart verip, zorla faul verseler. Her maçında net penaltilik hareketi var olmasına rağmen vermeseler şubatta şampiyonluk ilan eder.

Tutturmussunuz bir yabancı olunca ne oluyor. EE kardeş bu ligde her sene 10 yerli kovuluyor, başka kulübe gidip oradan da kovuluyorlar. Bu şekilde bir döngü var yerli hocaların basarili olduğu anlamı mi çıkıyor buradan.
Dortmund-salzburg-benfica gibi takımların eğitim sistemini bi klaonla bak bakalım basarili oluyor musun olmuyor musun.
Baska takımlarda antrenman yapip sezona hazırlanan
Nagatomo
Luyindama
Marcao
Durumları ortada birde yeni sezona girdiklerinde durumları ortada. Koca bir yanlış olduğu gerçeği yok mu?
Tamamıyla yerli hocalardan kurulu ligi cok iyi bilen Galatasaray duran top kullamiyor, yetmiyor her duran top gol tehlikesi, yine yetmiyor tamamıyla türk ligini bilen hocalar bu ligin aciginin hızlı kanatlar ve bol oyuncuyla ceza sahasına girmek olduğunu bilemiyor.
Scout ekibi belhanda kadar futbol oynayıp daha az maliyet oluşturacak oyuncuyu bulamiyor.
Yetmiyor bu ligin en büyük açıklarından biri kaliteli bir supurucu orta saha iken turkiye ligindeki açık ara en iyi orta saha oyuncusunu 3 kuruşa gönderip jem ve bilal denen iki heriflr sezona başlıyor.
Ama kaderi galtasarayin son iki yılında şampiyonluk çıkaracak kadronun kurulmasını sağlayan ve 3 ay türk futbolunda 2012 yılından sonra ilk defa 30 dakikada isi bitirecek oyun yaratan yabanci hoca ile ayni oluyor

:tbr::tbr::tbr:

Ne bos konusmayi seven bir milletiz. Sonra niye bu ulke arpa boyu ilerlemiyor? Arda 11 oynama garantisi ile mi geliyor? Buyuk maddi yuk mu getiriyor? Bu kadar vakit kaybedecek bir konu mu? Form tutarsa oynar, yoksa oynamaz.

Aynı şey selçuk için de söyleniyordu yok şu fiyata oynayacaksa kalsın vs. ilk yarı gördük işte orta sahada ilk alternatif olarak kullanıldı taylan 5 ay forma göremedi seri kesik yedi dönem dönem..
Arda bedava bile gelse istemiyorum.. Buraya yazıyorum
ardanın gelişi=sekidikanın forma yüzü görememesi

Fegh - akbaba veya onyekuru kötü oynayınca hemen arda girecek oyuna hala hocayı tanıyamadınız mi? Evlatlara zaafı var adamın

Komik teklif konusunu anlatti Arda zaten. Gayet mantikli anlatti. Evet hak veriyorum Arda ya. Ozaman ki yönetim Arda yi istemedi. Tudor da Ayhan da Ardaya karsi çikmisti.
O dönem bulunan yönetim ardayi istemedi yani bir teklif yapilmadi ardaya o zaman komik olan teklif neydi neden öyle bir açıklama yaptı?
Eğer ardaya yapılmış bir teklif var ve komik dediyse bu takımda yeri yok bana göre ama yok teklif yapılmamiş ve komik teklifti diye açıklama yaptıysa benim bakış acıma göre bunun nedeni arda turan galatasaray beni istemedi demeyi egosuna yedirememistir.egosunu Galatasarayın önüne koymuştur ve Galatasaray taraftarının büyük bir kesimini kaybetmistir.yaptığı açıklama beni asla tatmin etmedi açıkçası

Sinema kapatma mevzusuda abartıldı basında taraftarda sahip çıkmadı.Artık sinema salonları 150-200 kapasiteli en fazla 5.000 TL veren kapatır.Görgüsüzlük olarak değerlendirilebilir ama şöhretli birinin rahat etmek için yapması da bana makul geliyor.Bir çok üst düzey sporcu şarkıcı evlerine yakın çevresi ile seyretmek için bu tarz salonlar yaptırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt