Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinema kapatma mevzusuda abartıldı basında taraftarda sahip çıkmadı.Artık sinema salonları 150-200 kapasiteli en fazla 5.000 TL veren kapatır.Görgüsüzlük olarak değerlendirilebilir ama şöhretli birinin rahat etmek için yapması da bana makul geliyor.Bir çok üst düzey sporcu şarkıcı evlerine yakın çevresi ile seyretmek için bu tarz salonlar yaptırıyor.
Takım en kötü zamanlarını yaşarken sakatım ayağına maçlarda oynamayıp sinema kapatmasına tepkimiz var. O zamanlar sürekli paparaziler tarafından yakalanıyordu. Sakat bir herifin dinlenmesi, çalışması gerekmez mi? Yoksa kulüp, parti, sinema mı kapatması gerekir?

o degil de simdi vedat basaksehir macinda oynayacak ya, yine sinirda olacak ve allahin adaletine her zaman güvendigim icin, aslinda cok daha zor gecmesi beklenen trabzon macinda cezali duruma düsebilir basak macinda sari yiyerek. gerci basak macindan sonra kupa mupa zimbirtisi varsa yine son dakikalarda 2. sariyi yer orasi ayri, ama sanirim kupa yok
Sahada adam bile öldürse sari yemez o macta.

Arda leş 8 gibi bitik oyuncuların bir kötü yanıda su,hocada forma adaleti yok malum yedeğe baktığında mesela taylani ademi jesseyi vs almak yerine ardayi leş 8i oyuna alacak
Sonrada taraftar tribünde cildiracak

Arda eğer geliyorsa, kötü performansında iç sahada işiteceği ıslık ve yuhalama seslerini de göz önünde bulundurmalı bence. Çünkü olacak olan bu.

Ya işlerine geldi mi hemen yabancı basarili mi oluyor saçmalığı. Her sezonun dinamikleri farklı sanarsin FM oynuyoruzda her sezon ayni olsun isteniyor.
Cocu hamlesi basarılı olsa bugün 2 yildir hüngür hüngür ağlıyor olurdu. Keza kendi tuzaklarına kendileri dusuyuor

O dönem bulunan yönetim ardayi istemedi yani bir teklif yapilmadi ardaya o zaman komik olan teklif neydi neden öyle bir açıklama yaptı?
Eğer ardaya yapılmış bir teklif var ve komik dediyse bu takımda yeri yok bana göre ama yok teklif yapılmamiş ve komik teklifti diye açıklama yaptıysa benim bakış acıma göre bunun nedeni arda turan galatasaray beni istemedi demeyi egosuna yedirememistir.egosunu Galatasarayın önüne koymuştur ve Galatasaray taraftarının büyük bir kesimini kaybetmistir.yaptığı açıklama beni asla tatmin etmedi açıkçası
Komik derken Teklifin Ardaya iletilmesinden bahsetmisti sanirim. Ilgi oldugunu bana gazeteciler söyledi dedi ardindan Galatasaray beni istemedi dedi.

bu konuyu fazla uzattiniz

Ya işlerine geldi mi hemen yabancı basarili mi oluyor saçmalığı. Her sezonun dinamikleri farklı sanarsin FM oynuyoruzda her sezon ayni olsun isteniyor.
Cocu hamlesi basarılı olsa bugün 2 yildir hüngür hüngür ağlıyor olurdu. Keza kendi tuzaklarına kendileri dusuyuor

Bruno Lage cok basarili bir adam, neden begenilmiyor anlamak guc.

Arda mevzusunu siz konusmayin bari.stoper,10 numara ve 6 numara bakın.hoca genç ve tecrübeli birilerini almaya calisacagiz dedi

Arda denen sahis daha gelmeden baskanla hocayi tarfatari birbirine dusurdu bunlar daha iyi gunleriniz gelsin terim babasini da alip anca giderler

Denizli maci cok rahat 3 olurdu ama yine stoper eksikliginin faturasini odedik.
Umutlu olmamin sebebi Omer'in yerine Onyekuru oynayacak eger Onye de gecen yil kaldigi yerden devam ederse 2 0 olan maclar birden 3 0 4 0 olabilir.
Fakat lider stoper %100 sart. Valla oluru varsa Godin zorlansin.
Renkdaş evet haklısın stoperimiz eksik ama bir tekrarını izlersen, bu golün sebebinin yalnızca stoper eksikliği olmadığını görürsün.

Kornerlerde "adam adama" yerine "alan savunması" yapmamızdan kaynaklanıyor bu goller. Tam 7 tane Galatasaraylı arasından Muhammed elini kolunu sallayarak gelip topa vuruyor. Alan savunmasında yerini parselleyip topa bakarsın, adam adamada ise rakibe bakar onun hareketlenmesine odaklanır onunla birlikte hareket edersin.

Bu basitlikte golü artık hiçbir büyük takım yemiyor çünkü çözümü basit. Adam ve alan paylaşımlı savunma. Bu hibrit savunmayla tüm dünya bunu çözdü. Lakin bizim hocamız "pozisyon yokken gol yiyoruz yahu" diye yine futbolculara attı topu. Boşuna demiyorlar "önce problemi doğru tespit etmezsen, çözümünü de bulamazsın". Hocanın biraz maç kasetlerimizi izlemesi gerekiyor çünkü sıkıntılar hep aynı.

Bu arada kendisine de haksızlık etmek istemiyorum çünkü iki maçtır Belhanda'sız ve Seri de ısrar eden düzgün kadrolar çıkartıyor. Ve yine hayretki maç 2 farka gidince tutup Selçuğuda almadı, yani hoca iyi yolda bu aralar.

Arda gelsin Panda Sinan ve Ridvan denilen sam seytanina bol bol malzeme cikar.
Takim icinde olup biten ne varsa herseyi Ridvan abisine ve Panda Sinana aktarir Arda beyzademiz.

Takim icinde yabanci-yerli ayrismasi ve catismasi cikarmasi da cabasi tabi, sanki bunlari gecmiste yasamadik.

Renkdaş evet haklısın stoperimiz eksik ama bir tekrarını izlersen, bu golün sebebinin yalnızca stoper eksikliği olmadığını görürsün.

Kornerlerde "adam adama" yerine "alan savunması" yapmamızdan kaynaklanıyor bu goller. Tam 7 tane Galatasaraylı arasından Muhammed elini kolunu sallayarak gelip topa vuruyor. Alan savunmasında yerini parselleyip topa bakarsın, adam adamada ise rakibe bakar onun hareketlenmesine odaklanır onunla birlikte hareket edersin.

Bu basitlikte golü artık hiçbir büyük takım yemiyor çünkü çözümü basit. Adam ve alan paylaşımlı savunma. Bu hibrit savunmayla tüm dünya bunu çözdü. Lakin bizim hocamız "pozisyon yokken gol yiyoruz yahu" diye yine futbolculara attı topu. Boşuna demiyorlar "önce problemi doğru tespit etmezsen, çözümünü de bulamazsın". Hocanın biraz maç kasetlerimizi izlemesi gerekiyor çünkü sıkıntılar hep aynı.

Bu arada kendisine de haksızlık etmek istemiyorum çünkü iki maçtır Belhanda'sız ve Seri de ısrar eden düzgün kadrolar çıkartıyor. Ve yine hayretki maç 2 farka gidince tutup Selçuğuda almadı, yani hoca iyi yolda bu aralar.
Yalniz Luyi varken bu kadar kotu degildik. Zaten alttaki mesajda Marcao da gonderilsin dedim. Hemen hemen her macta baski yedik AMA sorun sadece orta saha dersek kolaycilik olur. Sadece Marcao degil ama cogu oyuncumuzun aklinda sadece atagi onlemek var. Havadan yerden gelen her topu rastgele vuruyoruz ve basta da Marcao. Gelen her topu %80 rakip takim alinca baski bitmiyor. Halbuki biraz cevresini kontrol etse ve topu rakibin olmadigi alana atsa yedigimiz baskilar %50 azalacak. Marcao hava toplarinda da kotu.

Arda ortamın kimyasını bozar. Milli takıma neler yaşattığını hepimiz hatırlıyor olmalıyız.
-Prim kavgalarına adının karışması
-Dedesi yaşındaki gazeteciyi dövmesi
-"Seni bu uçağa alanın..." diyerek federasyon başkanına ve takımın hocasına (terim'e) küfretmesi
-evli kadına sarkıntılık iddiaları
-darp
-hastaneyi silahla basıp ateş etme

yeterli mi?
Zayıf hafızalı bir topluluğun üyesi olduğum ve tarihten ders alamadığım için bunlar şahsen bana yeterli gelmedi. Ama sen şimdi bunları sayınca birden beynimde şimşekler çaktı ve yerliler olarak Elano'ya pas atmayıp onu yemek adına takımın puan kaybetmesini umursamadıklarını hatırladım şimdi. Birde yerli çetesi kurup takımdaki yabancıları dışladıkları da aklıma geldi. Şu anda da kendilerine ayrıcalık tanımayan teknik direktörlerini kaale almamaları ve yerli kuralının verdiği güçle adamı yollamaya çalıştıkları günleri anımsadım birden, başarmışlardı sanırım.

Ama yetti mi dersen cevabım hayır. Bunlarda yetersiz, ben hala ikna olmadım, kusura bakma.

Sucukcular taraftarla birlikte organize tepki koymalı ozaman hoca belki geri adım atabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt