Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Hayır rtaş adam top oynamak istiyor paranın peşinde olsa şimdiye kadar giderdi zaten
Top oynamak istese babel gibi oda giderdi. Teklif yok dostum sende forumu iyi trolledin ha belhanda diye diye vala helal olsun

Hayır rtaş adam top oynamak istiyor paranın peşinde olsa şimdiye kadar giderdi zaten

Futbol yerine baska spor dallarina ilgi gostermesi kendisi acisindan mantikli bir hamle olabilir.En büyük savunucusu duruyor @Can Karabacak
Abi top oynamak için maskeli oynadı, fıtık falan dinlemedi bu adam. Başkaları gibi değil, feg gibi veya babel gibi biri değil. Belki de Emre gelince biraz da dinlendirme ihtiyacı duydu terim çünkü adam tekti hepTop oynamak istese babel gibi oda giderdi. Teklif yok dostum sende forumu iyi trolledin ha belhanda diye diye vala helal olsun![]()
Yoo gayet mutlu oldum emrenin performansında çünkü takım kazanıyor sonuçta, aslolan GalatasarayArtik kaldi mi bilmiyorum ama bu Belhanda denen arkadasin fanlari duvarlari yumrukluyordur Emre'nin performansi sonrasi.
Bence de kral cok yoruldu. Sezon sonuna kadar dinlenmeli anca kendine gelir.Abi top oynamak için maskeli oynadı, fıtık falan dinlemedi bu adam. Başkaları gibi değil, feg gibi veya babel gibi biri değil. Belki de Emre gelince biraz da dinlendirme ihtiyacı duydu terim çünkü adam tekti hep
Abi top oynamak için maskeli oynadı, fıtık falan dinlemedi bu adam. Başkaları gibi değil, feg gibi veya babel gibi biri değil. Belki de Emre gelince biraz da dinlendirme ihtiyacı duydu terim çünkü adam tekti hep

Komple maaşini biz karsilayalim karsiliginda 4-5 kiralik ucreti alalimHic vermeyelim daha iyi, 4-5m euro getirmiyecekse.
Hos Emre A. zaten o seref yoksunu cöp küfürbaz tarihin kazigi olan belhandayi 10 kere yere gömer de... James de klas olurduBu devirde öyle topçu bulmak imkansız abiBiZe senin gibi davasından vazgeçmeyen herşeyini veren inatcı bir oyuncu lazım işte belhanda o değil![]()
aman iyi olalim onlara. kendilerine birsey yaparlar yoksaArtik kaldi mi bilmiyorum ama bu Belhanda denen arkadasin fanlari duvarlari yumrukluyordur Emre'nin performansi sonrasi.
Fatih Terim, stoper, kanat ve imkana göre forvet istediğini yineledi. Mustafa Cengiz 3 transfer isteğini onayladı. (TRT Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yine mi kanatFatih Terim, stoper, kanat ve imkana göre forvet istediğini yineledi. Mustafa Cengiz 3 transfer isteğini onayladı. (TRT Spor)
30 tane adam aldık hafta sonu kader maçına çalık donk çıkacak geçelim bu işleri eldekilerden faydalnmaya bakalım olmuyorsa ki olmuyor zaten daha fazla maddi açıdan batmaya gerek yok.Her maç bıçak sırtı kaybettin mi havlu atarsın hala 3 transfer diyorlar30 tane adam aldık hafta sonu kader maçına çalık donk çıkacak geçelim bu işleri eldekilerden faydalnmaya bakalım olmuyorsa ki olmuyor zaten daha fazla maddi açıdan batmaya gerek yok.
Kısaca sizi bitirmeden gitmem demeye getirmiş.Fatih Terim, stoper, kanat ve imkana göre forvet istediğini yineledi. Mustafa Cengiz 3 transfer isteğini onayladı. (TRT Spor)