Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuhaf tuhaf yorumlar okuyorum

Bence sacma sapan kutuplasmalardan ötekilestirmeler den vaz gecin

Ben arda turan’in milli takimi prim icin sabote etmesinden dolayi takimimda görmek istemiyorum

Bu konu da Fatih hoca’yi elestiriyorum zaten Ama Fatih hoca herzaman Galatasaray’in basinda olmali ve Daha once yaptigi gibi yine bizi Sampiyon yapmali

Terimciler Bilmem ne ciler gibi sacmaliklardan vaz gecin Galatasaray tarihinin gelmis gecmis en basarili teknik adamindan nefret mi edelim asagilayalim mi
zaten Fatih Terim' den en çok nedret edenler febeliler bejekeliler teselliler neden çok hoplattı onları o yüzden haklilarda ama burdaki bazı renktaslarım neden bu kadar nefret ediyor anlayamıyorum

Fatih terim hocamızdır tarihimizin ve ülkenin bir numaralı teknik direktörüdür. Amaaa hiç bir sey bedava yapılmadıgı gibi maddi manevi sonuna kadar da karşılığını almıstır hemde fazlasıyla... haketti haketmedi herkese göre değişebilir yalnız gerçek olan sudur ki fatih teriminde dediği gibi aslolan GALATASARAYDIR. Şahısların bu kulübün önüne geçilmesine karşı olan biri olarak söylüyorum ARDA turan bu kulüp içerisinde şuan için transfer edilecek en son yerli futbolculardan biridir hem karakter olarak hem son zamanlardaki saçmalıklarıyla herkese saygılar.

Arda'dan sonra oKANSIZ disinda eksigimiz kalmiyo.

onun da alt yapısı hazırdır eminim

o da sadık şekilde görevini arenadaki akhisar maçı sonunda terim olmayan galatasaray teknik direktörüne salyalar akıtarak yapmıştı

ödülünü alır yakında

Yaz transfer doneminde Falcao kaosu simdi Arda kaosu.Sanki takim cok mukemmelmis gibi bir de gereksiz gundemlerle takimin konsantrasyonu da kalmiyor.

9 aylık oglum var.. Allah'tan 9 yasinda degil.. Baba, bana ne ogretiyosun sonra elalemin karisina sarkan, hastanede ates eden, babası yasinda adami doven oyuncuyu getiren takimin formasini aliyosun derdi.Ben ne derdim bilmiyorum
valla renktaş kusura bakmadan Koskoca Galatasarayı ardaya indirgeyebilmek senin hatan olur

9 aylık oglum var.. Allah'tan 9 yasinda degil.. Baba, bana ne ogretiyosun sonra elalemin karisina sarkan, hastanede ates eden, babası yasinda adami doven oyuncuyu getiren takimin formasini aliyosun derdi.Ben ne derdim bilmiyorum
Abi bu neyin acitasyonu yahu :D

Fatih hocayı severim, yanlışlarıni evlatciligini ve inadını sevmem ardayi da istemem, ha bu istememin sebebi futbolu bittiği icin yoksa başka şeyler için değil. Alman hoca gelsin sistem görelim hayalcilerinden de değilim. Sanki tek problem o gibi. Onun için ülkenin siyasetinden federasyonuna kadar herşeyin değişmesi lazım ...

Roger Ibanez Romaya gidiyor Mert Çetin'i kiralayacağız muhtemelen.. böylece orta sahaya transfer yapılır gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt