Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet iskembeden atip tutanlar sinifindan birine catmis bulunuyoruz. Bak isine usta. Galatasaray sevdalisiysan ortak noktamiza odaklan. Bu takimi Agustos ayinda yuzustu birakip gitmis, yillardir iyi futbolculuk disinda her turlu pisligin icine bulasmis, karaktersiz bir adamin bu takima geri donusunu savunman seni ilgilendirir beni degil. Benim bu konu hakkinda ne dusundugumde seni hic ilgilendirmez.

Düsüncelerin beni ilgilendirmiyor zaten ama gelip burda rakiplerimize karsi Galatasarayi Küçük düsüren saçma sapan sözler yazarsan seni burda harcarlar dostum

Arda,burak gibi adamlar hep aynı tıp adamlar...Gittikleri yerlerde ilk başta kabul görmek için kendilerini yırtarlar ondan sonra agaliklarini olan ederler..
Arda ilk başta kendini yırtacak ve hep ılımlı mesajlar verecektir..Biraz iyi performans verip güçlenince yine normale dönecektir...

Resim

Beyler insanların geçmişini eşelemeyin sürekli yüzüne vurmak erdem değildir. Fırsat vermek gerek bazı oyuncular gibi ruhsuz oynayacağına Gs tribününden taraftar oynasın daha iyi. Hatasını kabul eden herkese fırsat vermek gerekir. Bundan sonraki davranışlarına bakmak gerek.

"Artık futbolcuların geçmişine yatırım yapmayacağız"

"Bundan sonra 18-19 yaşındaki oyuncuları görebilirsiniz"

Bu iki açıklamayı yapan hocamız 33 yaşında fiziken ve mental olarak tamamen bitmiş, son 3 sene de oynadığı daha doğrusu oynayamadığı futbolu dışında hemen hemen her türlu skandalla gündem olmuş, toparlanmak için gittiği toplama takım IBB de bile tutunamamış bir "futbolcuyu" almak için çabalıyor şu an...

Yazık gerçekten yazık.

sent via GSC

ekleyelim kendisine küfreden de var

terim arda ua arasında küfürleşip sonra sevişmeler düzeyli bir ilişki göstergesi diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt