Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu düşük IQ'lu gerizekalı herif bizim hayatımızın toplamında göremeyeceği paraları kazanıyor ya Allah kahretsin.

sent via GSC
gGo1Lu.jpg

Arda Turan konusunda tavrım nettir. Ardanın Galatasaraylılığı değil mevzu buna bir itirazımda yok ama Son 2 senedir sahada varolan bir oyuncu değil. İlk 11 değil zaten kulübe diyenler olacaktır ama kulübe için bile yeterli değil çünkü kamp dönemi bitti. Antrenmansız yani. Ben halimizden memnunum, istemiyorum açıkçası.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç bir anlamda haksız değil 2 sene sonra krediler ödenmeye başlayınca hele bide şampiyonlar ligi gelirleri olmayan kulüpler çok büyük sıkıntılar çeker
Umarım bizim yöneticiler bunun farkındadır.
Aksi halde seneye bu hallere biz düşeceğiz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Sene başından beri hocadan elindeki kadronun potansiyeli kadar top oynatmasını bekliyoruz onun haricindeki her konuyla ilgilendi sağ olsun. 10 puan fark yemişsin, top oynadığın tek maç yok yani Arda mı olmalı Galatasaray'ın gündemi.
Ben de şu açıdan bakıyorum varsın arda da gelsin bu kulübün başına daha kötü ne gelebilir ki

Fb umurumda değil ki bu bankalarla yapılan anlaşma meselesi kamuoyuna iyi anlatılmadı bence
Mehmet ayan serdar ali çelikler falan da bu yapılandırmayla alakalı hiç olumlu değiller. Hatta mehmet ayan papağan gibi bu kulüpler en sonunda devlet tarafından satılacak diyor sürekli

Mehmet ayan serdar ali çelikler falan da bu yapılandırmayla alakalı hiç olumlu değiller. Hatta mehmet ayan papağan gibi bu kulüpler en sonunda devlet tarafından satılacak diyor sürekli
Böyle bitik topçuları alırsan batmaya mahkumsun. Arda ile falan geleceği kurtarsınlar sonra fb gibi tvde para dilenirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt