Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet şuanda marcaodan daha iyi durumda. Marcaoya güvenen ahmete hayli hayli güvenmesi lazım
Ahnety'in bırak marcao'yu yer yüzüne herhangi bir stoperden bile iyi olma şansı yok.
Oynadığı her maç gol yediriyor.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Younes Belhanda, gribal enfeksiyon nedeniyle tedbir amaçlı olarak antrenmanda yer almadı.

Dünde mi gripti xd

Marcaoya taktiniz valla. Tamam 3-4 sacma hareketi vardi ama Luyi sakatlandiktan sonra baya iyi olmaya basladi
Marcao hicbir zaman cok iyi oynamadi luyindama sakatlandiktan sonra ise butun eksiklikleri ortaya cikti, cok dengesiz bir oyuncu bu nedenle tek olumlu noktasi olan topu oyuna sokabilme ozelligi bile kendini gosteremiyor. Ayakta durmakta zorlandigi anlar var. Sampiyon takim stoperi degil, keske satma gibi bir ihtimalimiz olsa ama teklif oldugunu sanmiyorum.

Transfer döneminin kapanmasına 10 gün kaldı, ligler başladı biz hala sözde stoper ve orta saha transferi yapacaktık. Biz hala Arda gelsin mi gelmesin mi tartışması yapıyoruz. Fatih hoca da yönetim de çapsızın önde gideni.
Bizim bu tartismayi yapmamiz icin bir sebep yok, gereksiz yere gundemi mesgul ediyoruz oysa Arda Turan transferinin hicbir degeri olmamali gelse de Jesse Sekidika transferi kadar bile yer kaplamamali. Taraftarimiz malesef medyanin yonlendirmesiyle hareket ediyor tam tersine yapilacak transferleri ve Zorlu ligi gundeme getirerek medyaya yon vermeliyiz.

Belhanda 9 gün daha ölü taklidi yapar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ulan floryadan haber uçuranı ispiyonlayanın abv, kuruduk burda

Bizim bi stoper vardı ustam, çıkmadı mı daha?

13 yazında nasıl geliyordu

Fatih Terim, Arda'nın Galatasaray'ın bir evladı olduğunu anlatarak, "Arda ile en sonunda ben konuştum. Milli maçtan sonra bir-iki saat görüştüm. Arda gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak olmayacak ise Atletico Madrid'deki durumunu da sarsmamak lazım. Orada da önemli bir yeri var. Günler ne getirir bilmiyorum ama herhalde başkanımızın Atletico Madrid başkanı ile karşılıklı oturması gerekiyor gibi geliyor. Başkanımızın da böyle bir çabası var. Şu ana kadar herhangi bir şey yok ama bu kapandı veya olmayacak manasında değil. Yüzde veremem ama isteğimiz, gönlümüz bu yönde" diye konuştu.

Arda'nın her zaman Galatasaray'a gelmek istediğini dile getiren Terim, "Özellikle son 5-6 aydır bunu hep söylüyor. Orada hiçbir sıkıntımız yok. Geldiğimiz yıl üç gün sonra buradan gitmesi bize sürpriz olmuştu. Tabii burada görev Arda ile başkana düşüyor. Bir de Ali Dürüst var. Onlar tekrar böyle bir sürpriz yaparlar mı? İnşallah yaparlar. Gitmesi bizim için sürpriz olmuştu, yine bir sürpriz olur mu? Olur. Belli olmaz" ifadelerini kullandı.

ya..... 16 agustos 2013

Marcaoya taktiniz valla. Tamam 3-4 sacma hareketi vardi ama Luyi sakatlandiktan sonra baya iyi olmaya basladi
Ankaragücü maçımıydı arkası dönük adamın tepesine çıkıp penaltı yapıp maçı 2-1 e getirdi.
O maçta benim gözümde topçuluğu bitti.Daha ağzıyla kuş tutsa ben ona stoper demem
satılma imkanı varsa sene sonu acilen postalanmalı adam gibi dengeli stopere hasret kaldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt