Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.276
- 3.366
- 2.223
Bu arda konusu öyle bir hale geldiki açıkta kalmasın diye neredeyse adama gariban muamelesi yapacaklar yahu bu adam futbolcu aç değil açıkta değil kulüpsüz kalsa nolur kalmasa nolur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düsseldorf küme düserse Kaan Ayhan, düsmezse Mert Cetin ve Mert Müldür'ü zorlamak lazim.ertuğrulu sanki boştayken istemiyordun alınacak diye baya sövüyordun gibi reis. yanlış mı hatırlıyorum
Ahhahahahhahs
Hakan sukur canli yayini izliyorum da anlik ifadesi: "Ben siyasete girmedim siyaset bana girdi."
sonunda aklıselim bir post
Spoiler icin kusura bakma o halde, bu yayin tamamen feto ve sike hakkinda bence guzel bir yayin oluyor btwBen yayınları gece 1'den sonra gizli izliyorum komşular görür şikayet eder diye.. kısık sesle![]()
Uğur dayı deyince övguler biz deyince auvvv
Düsseldorf küme düserse Kaan Ayhan, düsmezse Mert Cetin ve Mert Müldür'ü zorlamak lazim.
--> Ertugrul kendini gelistirmis diyorlar. Türkiye'deki hali bir ise yaramazdi ama
gibi kisiler övüyor.
![]()
3 ve 4 numarayi vermisler.
yav o ne bilirertuğrulu sanki boştayken istemiyordun alınacak diye baya sövüyordun gibi reis. yanlış mı hatırlıyorum
ligin en iyi 4.defansina sahip hellas verona'nin ilk 11 oyuncusu. 3 stoperle oynuyorlar.koray ne alemde reis anadoluya dönecek gibi mi sinan gibi
üstad hosgeldın nerelerdeydın yavyav o ne bilir
dün ceza aldım ya feghouliye yazdıgım yorum yüzünden sanırım. zaten 2-3 kişi fena tahrik ediyodu beni iyi ki ceza vermişler temelli atılırdım yoksaüstad hosgeldın nerelerdeydın yav
berhanda ırak'a transfer oldu haberlerı var
Canlı yayını izliycem da başıma bir şey gelmez değil mi tespit edilip Silivri'de ömür geçirmek istemiyorum.Ahhahahahhahs
Hakan sukur canli yayini izliyorum da anlik ifadesi: "Ben siyasete girmedim siyaset bana girdi."
ne yazmıstın fegulıye yazsana buraya bi dun görmedım reısdün ceza aldım ya feghouliye yazdıgım yorum yüzünden sanırım. zaten 2-3 kişi fena tahrik ediyodu beni iyi ki ceza vermişler temelli atılırdım yoksaalkhamdulila
![]()
6ay ilk 11 oynar kendisini bulur. Ardindan freiburg felan yaparMalli niye Union a gitmis la