Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahhahahahhahs

Hakan sukur canli yayini izliyorum da anlik ifadesi: "Ben siyasete girmedim siyaset bana girdi."
Iktidar bu orgutun kriminal boyutunu sonunda idrak edince, kendini siyasetin disina atti, ve ayrilirken boyle aciklamada bulundu.

‘Bu millete ve insanlığa hizmet etmekten başka amacı olmayan bu hareketin milyonlarca gönüllüsünden biri olarak hizmete ve Muhterem Hocaefendi’ye karşı takınılan hasmane tavırları, atılan mesnetsiz iftiraları, yapılan bütün hakaretleri ben üzerime alıyorum.’

Bunun gibilerini izleyerek, hatta empati kurarak, Turkiye’nin sorunlarini cok dert edindiginizi gosteriyorsunuz, gercekten cok samimi.

Odriozola zu Bayern. Medi check e bekleniliyof

Iktidar bu orgutun kriminal boyutunu sonunda idrak edince, kendini siyasetin disina atti, ve ayrilirken boyle aciklamada bulundu.

‘Bu millete ve insanlığa hizmet etmekten başka amacı olmayan bu hareketin milyonlarca gönüllüsünden biri olarak hizmete ve Muhterem Hocaefendi’ye karşı takınılan hasmane tavırları, atılan mesnetsiz iftiraları, yapılan bütün hakaretleri ben üzerime alıyorum.’

Bunun gibilerini izleyerek, hatta empati kurarak, Turkiye’nin sorunlarini cok dert edindiginizi gosteriyorsunuz, gercekten cok samimi.
Turkiye'nin sorunlari Hakan Sukur kadar kucuk olsaydi keske. Ben herkesi izlerim herkesle de empati yaparim bundan gocunmam. Bu benden bir sey goturmez tam aksine kazandirir.

Lonjon: Mariano sözlesme fesh Nzonzi Ingiltere

Dogrumu anladim?

Levent Tüzemen ve Süleyman Rodop'un haberine göre Monaco transferde istekliymiş.Real Madrid maçından öncesine kadar ben de severdim.Hele şu Valbuena'nın verdiği tepkiyi şimdi görsem yine gülerim..

Levent Tüzemen ve Süleyman Rodop'un haberine göre Monaco transferde istekliymiş.Real Madrid maçından öncesine kadar ben de severdim.Hele şu Valbuena'nın verdiği tepkiyi şimdi görsem yine gülerim..

Ben hiç bir şekilde belhanda taraftara küfür etmiş falan gitmeli kafasında olmadım zaten.
eder kardeşim buna diyecek bir şey yok. ben futbolundan kaynaklı sevmiyorum.
taraftara küfür etti gitsin! duygusal kafalara son.

Fernandonun golunu gördum. Icim acidi, özlemişim. Ama be kardesim bizde bukadar fit degildi devamli sakatlaniyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt