Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son güne kadar Belhanda'nın satışı için uğraşacaklar bence
+ stoper takviyesi

Başka da bir şey olmaz gibi

Mariano maç başı ortalama 10-15 top kaptırdığı günleri ben öyle çabuk unutamam. Linnesin ilk maçları vasat altı ama maç kondisyonu yapıp toparlama fırsatı hakkediyor herif. Ki toparlaması kuvvetli ihtimal.

Mariano'nun yeteneği, kalitesi, pozisyon bilgisi > Linnes

Ama Mariano da ilk geldiği durumda değil. Fiziken bitik durumda. Deplasmanlarda kayboluyor. İçeride de en fazla 45 dakika çıkarabiliyor. Linnes zaten vasat ve yetersiz bir oyuncu. Sol bekte, sağ bektekinden daha iyi performans sergiliyor ilginç bir şekilde. Rize ve Denizli maçlarında epey kötüydü. Elbette sonraki maçlarda bundan iyisi olacaktır ama 2017 Mariano performansını beklersek hayal kırıklığına uğrarız. Keşke geçen sene 5 milyon teklif varken satsaydık.

Linesi 4 gözle bekleyip 1 maçta satmakta ne bileyim. Kelin yerinde oynayacak bi adam bulduk onuda terim 3.5 dakkja oynattın oynattı az durun bakalım. Ama lines bencede solda daha iyi

Ne linnes ne Mariano nede Şener hiçbiride as bekimiz olamaz ama sene sonuna kadar mecburen idare edicez
Linnes için 2-3 maç bekleyelim zamanla temposunu hızını kazandıkça biraz olsun dinamizm gelir sağ tarafa

Galatasaray, dün 4 milyon adet hisse senedi satışı gerçekleştirerek kulübe 8.8 milyon TL’lik nakit girişi sağladı

Linnes için yapılan olumlu yorumların çoğunun sebebi ''Sempati'' den ibaret sanırım, ben de dahil...Çok iyi bir maç çıkarır, ümitleniriz, sonra yine kayıp; şans da verildi, hiç üç maç üst üste belli bir çizginin üzerinde performans gösterebildiğini hatırlamıyorum. Mariano gönderilebilirse bu sene Linnes-Şener ile geçecek mecburen. Değinildiği üzere, bizim sağbeklerin önemli bir handikapı da Feghouli; en iyi denildiği dönemlerde bile istikrarını hiç bozmadan yarı merkez-yarı kanat oyuncusu gibi takılıyor muhterem!. Mariano 28 yaşındaki haliyle de zorlanırdı yani...

Bakiyorum da hala stoper icin bir duyum yok

Manchester-United-Young-Boys-1-0-Champions-League-2018-GIF-Jose-Mourinho-Angry-Destroy-Water-Bottles-Reaction-After-Fellaini-Goal.gif

denizlispor maçından önce marianoyu en son ne zaman 90 dakika izledin? bu adam 6 aydır oynamıyor farkında mısınız? biraz toparlanma süresi olsun bence.

istenmesinin tek sebebi temposu konusu baya isabetsiz olmus. 16 haftadır tek iyi maçı olmayan , her maç takımın en büyük zaaf bölgesi olan adamları artık bu kadar tutmayalım
He ho tahacım. Jimmy de iyi topcuydu sana gore. Her zmn ki gibi yanlis taraftasin. Jimmye laf atinca milli takim topcusu diodun.:asd:

yıl olmuş 2020 geçtim takvimi gazete alan var mı ya?

Linnes i ilk defa Fener- Molde UEFA kupasi maçînda izlemiştim, sag bekti ama o zaman Kuşların sol kanadini felç etmişti, keşke Sabrinin yerine alsak diye iç geçirmiştim, düz bir oyuncu ama tam görev adamı 9 aydir maç yapmayan birini ilk maçta gömmek ne bileyim, bende begenmedim Denizli maçında ama onada hak vermek lazim..

Yabancı kotası müsait olursa ve kalan parasını alıp gidecekse Mariano kalsın.Zaman zaman faydalanabiliriz.

haberdeki içerik doğru ise lemina suçlu.

ama başına bir şey gelmez yüksek ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt