Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saracchi'nin sağ bek olanından bulmak lazım saracchi > mariano + linnes + şener

Sağ bek aramak yerine Nagatomo'yu tutmak lazım aslında. Sağ bek de oynayabiliyor. Savunması çok iyi hücumda sıkıntısı vardı. Onu da artık yarım sezonluk idare edeceğiz. Sağ ayakla sol tarafta orta açma zor oluyordu sağ da daha iyi olabilir. Ama bir taraftan da Mariano oyun kurabiliyor ve Feghouli Belhanda ikilisiyle iyi anlaşıp pozisyona sokabiliyor takımı. Arafta kaldım sağ bek konusunda.

Disasi iyi duruyor Luyindama taktiğiylen almak güzel olabilir, Ama şuan 1 M bile bonservis verecek durumda değiliz nasıl olacak bilemem.

6EFE6F94-67CE-45BD-9C44-D6D2B8CE649B.webp

Linnes için yapılan olumlu yorumların çoğunun sebebi ''Sempati'' den ibaret sanırım, ben de dahil...Çok iyi bir maç çıkarır, ümitleniriz, sonra yine kayıp; şans da verildi, hiç üç maç üst üste belli bir çizginin üzerinde performans gösterebildiğini hatırlamıyorum. Mariano gönderilebilirse bu sene Linnes-Şener ile geçecek mecburen. Değinildiği üzere, bizim sağbeklerin önemli bir handikapı da Feghouli; en iyi denildiği dönemlerde bile istikrarını hiç bozmadan yarı merkez-yarı kanat oyuncusu gibi takılıyor muhterem!. Mariano 28 yaşındaki haliyle de zorlanırdı yani...
Adam bir maç iyi oynadı tuttu marianoyu oynattı adam 2 maç iyi oynadı marianoyu oynattı adam 3 maç üstüste iyiki iyi oynamamış
yine mariano oynardı Fatih hocam marianoya belhandaya aşık kesin yani adam iyi oynuyorken keser forma adaletini sağlamazsan
o adamdan hiç birşey bekleme sen oynat kötü oynarsa kesersin ki geçen sene linnesin oynadığı hiç bir maçta döküldüğünü görmedim.
marionun en az 10 maç sayarım döküldüğü

ülkenin hiç bir yerinde adalet yokki futbolda siyasette mahkemede basında herşey adamı topili ve parası olana

Bu Arda Turani istemiyoruz olayi bana cok garip geliyor. Bu adam bize ne yapti? Galatasarayda yetisti, A takima yukseldi, kaptan oldu ve takima 13 milyon euro kazandirarak takimdan ayrildi. Buyuk kaptan diye haykirdigimiz gunleri ne cabuk unuttuk. Ki gitmek istemiyordu. Medyanin yaptigi bel alti haberlerden, insanlarin baskisindan kacti gitti. Ispanya'da muthis performans gostererek Barcelona'ya gitti. Bana gore zamanlamasi yanlisti. 6 ay oynayamadi ve Neymar, Suarez ve Messi'nin oldugu yerde kayboldu gitti.

Sonra milli takim primi falan cikti. Fatih hoca ile olan kriz cocugu herkesin gozu onunde simarik, kendini begenmis gibi yorumlara neden oldu. Ki Fatih hocasina sevgisinden dolayi yine sustu. Polemige girmedi. Simdi size soruyorum: sevdigimiz Fatih hoca Galatasaray kotu gidince kacmadi mi? Istifa edip gitmedi mi? Nasil oluyorda Fatih hocayi geri donunce bagrimiza basabiliyoruz da Arda'yi istemiyoruz. Arda birini mi oldurdu, birine tecavuz mu etti, insanlik sucu mu isledi? Hangisini yapti da Galatasaray taraftari bu kadar nefret eder hale geldi bu adamdan?

Erman Toroglu: fazla seks yapmaktan sakatlandi diye haber yapti. Kim agizini acipta bu cocuga sahip cikti? Bilal Mese neler neler yazdi. Arda ucakta saldirdi diye kotu oldu. Onun yerinde biz olsaydik ayni tepkiyi vermez miydik? Gelelim Berkay meselesine. Arda yapti mi yapmadi mi bilemem. Allah katinda gunahi var ise cezasini ceker ama Berkay'da sutten cikmis ak kasik degil.

Barcelona'dan sonra Galatasaray'a geri donmek istedi. Yonetim kabul etmedi. O da mecburen Basaksehire gitti. Basaksehire gitti diye adama kizdik. Adam yurdunu ozlemis geri donmek istedi. Yetistigi, adam oldugu kulup kabul etmedi onu. Ne yapacakti adam? Sanki Fenere gitti adam.

Fatih hocasinin elini opmus. Barismislar. Gelsin abi adam geri. Adamin maasina mi takiliyoruz. Bu zamana kadar almis zaten alacagini. Bizden yuksek bir mevla istemez. Tek dilegi cocukluk askina geri donup futbolu burada birakmak. 2 senedir oynamiyor diyoruz. Adam kalitesini kaybetmez ki. Siki siki calisir girer takima. Katki da verir kesinlikle. Bundan adim kadar eminim. Calismazsa alacagi tepkiyi biliyor.

Belhanda havalimaninda taraftara ana avrat sover. Oyundan alinir taraftara ana avrat sover kimse agizini acmaz. Gecen sene sampiyonlukta buyuk katki veren Feghouli simdi begenilmiyor. Yillardir kalemizi koruyan Muslera'yi bile 2 mac kotu oynadiginda elestirebiliyoruz. Birde adamin takim icin kurtardiklarina bakalim. Benim gozumde Galatasaraya ve Turkiye'ye gelmis gecmis en iyi yabanci oyunculardan biridir. Bu zamana kadar nice topcular geldi. Milyonlari goturduler bir varlik gosteremeden. Tek derdimiz Arda Turan mi? Malesef taraftar olarak cok vefasiz olabiliyoruz bazen.

Yasim 31. Yurtdisinda dogdum buyudum. Buyuklerime lafim yok. Onlara birsey diyemem. Ben son bir kac senede stadta mac izleyebiliyorum. Birde bakiyorum genclerimize. Ana avrat sovuyorlar. Arda Turan kadar Galatasarayli olun ondan sonra konusun. Son sozum: Arda Turan Galatasaray'a geri gelsin. Galatasarayimizin evladina sahip cikmamiz gerekir diye dusunuyorum.

Bu oyuncunun Luyindama gibi çıkma potansiyeli çok yüksek. Kongo asıllı Fransız stoper 21 yaşında gerektiğinde sağ bekte de oynayabiliyormuş. Takımı Reims Fransa Lig 1'de 8. sırada ve Paris St. Germain'den bile daha az gol yemiş 13 golle ligin en az gol yiyen takımıymış. Hayırlısı bakalım inşallah olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt