Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımımız maalesef aynı tas aynı hamam. Ligin vasat takımını kendi sahanda güç bela yeniyorsun , bu takım nasıl deplasmanda çıkıp maç kazanacak muamma.

Konuyla alakasız bu Tüpçü Iddia yi satin aldigindan beri BEJEKE saçma salak sonuçlar aliyor ya Tüpçüye olan 100 milyon Euro yu böyle ödüyor yada Abdullah Avciya futbolcular operasyon düzenliyor 2. Yenilen Golde kamera Apoyu zumladi yanindaki yardimciya "" ben hayatimda böyle birsey görmedim hocam"" dedi..
İyide tüpçü iddayı yazın adı, bu konuda kulüplere değil var ve diğer hakemlere bakmak gerekir çıkarsa bir pislik o bölgeden çıkar. Bunun en temizi de üst alt maçlarını veya kart oranlarının oynanma sayısını vs derin bakmak gerekir.
Beşiktaş sayesinde tüpçünün iddadan para kazanıp borç ödemeye çalışması hurafeden öteye gidemez. Keza iddaa yeni sisteme geçiş yaptığında hatalı kupon yapmaktan beşktaşın borcu kadar parayı ceplemiştir.
Bir kere gidip oynayayım dedim bahsi pcden yaptım bayiden oynayacağım, bir numara yanlış olmuş 15 dakika ilgili maçı aradım sonra sövüp oynamadım :D

Lyon Toko Ekambi'yi aldi, Kadewere sezon sonunda kadroya katilacak ve buyuk yetenek olarak gorulen Bruno Guimaraes transferini de bitirmek uzereler 1 haftada iyi isler yaptilar.

Youtubeda videolari izlerken orlando pirates diye bir takıma denk geldim futbolculari sanki harlemden firlamıs gibi ozellikle lorch diye bir adam var felaket

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt