Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23 maç dayanamazdi ilk 5 maçta zaten çöp ilan edilip yedek kulübesine mahkum olurdu transfer döneminde teneke bağlayıp gonderirdik
İyide tüpçü iddayı yazın adı, bu konuda kulüplere değil var ve diğer hakemlere bakmak gerekir çıkarsa bir pislik o bölgeden çıkar. Bunun en temizi de üst alt maçlarını veya kart oranlarının oynanma sayısını vs derin bakmak gerekir.Konuyla alakasız bu Tüpçü Iddia yi satin aldigindan beri BEJEKE saçma salak sonuçlar aliyor ya Tüpçüye olan 100 milyon Euro yu böyle ödüyor yada Abdullah Avciya futbolcular operasyon düzenliyor 2. Yenilen Golde kamera Apoyu zumladi yanindaki yardimciya "" ben hayatimda böyle birsey görmedim hocam"" dedi..
#TakvimAlmaAldırma
#TakvimBoykot
destek verilebilecek hashtagler
Ne 23 maçı yav Gomis hazırlık maçlarında gol atamıyor diye yerden yere vuruldu
gomis gitmeden nasıl sabote ediyodu ama takımıNe 23 maçı yav Gomis hazırlık maçlarında gol atamıyor diye yerden yere vuruldu
İlk maçında gol de attıAjax'ta 16 yaşındaki Naci Ünüvar oyuna girdi ilk defa
Lens giderse Lorch iddiasıYoutubeda videolari izlerken orlando pirates diye bir takıma denk geldim futbolculari sanki harlemden firlamıs gibi ozellikle lorch diye bir adam var felaket
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallaha o takimda oynayan bir tane bos adam yok