- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Mert Galatasarayli
Emre fenerli ama Terim sempatizani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Galatasarayli
Kilinç fenerli diye biliyorumBelözoğlu mu?
Belhanda'yı okutmak gibi bir çılgınlık yapsak?
Valla hiç şantajla gitmiş gibi değil.öyle diyorlar rtş. şantajla feneri seçmiş.
Valla hiç şantajla gitmiş gibi değil.
Sen şikecileri yabana atıyorsun Musap. Vedat transferinde oyuncuyla anlaşmıştık ve adam bize gelmek istiyordu, bonservisi de kabul etmiştik. Ama adamı baskı, şantaj, nüfusla bir şekilde aldılar.
Emre Akbaba olayında Emre rest çekmese onu da bitiriyorlardı. Şu anda ise Fener kongre üyesi Mecnun sözkonusu. Bunlar aynı kapdan su içiyorlar, Koç'un bir talimatıyla bir reklam sözüyle baskıyı, tehdidi devreye sokarlar yine. Sonra bir bakmışsın Mayısta Mert Sivas ile sözleşme yenilemiş, Haziranda da bonservisle Fenere gitmiş.
Boş beleş Yusuf GÜNAY'dı.Rizedeyken Galatasarayi istiyorum diye yazdi twitterden diye hatirliyorum. Yonetimden birisi Rizede bir aslan var diye paylasim yapmıştı Muric icin
Umarim öyle olur. Mert, Emre, Taylan, (Atalay) Yerli OS rotasyonu güzel olurAvrupa'ya gitmezse bizde. Türkiye'de başka hiç bir takım alamaz onu bizden başka.
Tamamda Adam belese gelecek. Sivasin söz hakki yok diger 2 oyuncu da oldugu gibiSen şikecileri yabana atıyorsun Musap. Vedat transferinde oyuncuyla anlaşmıştık ve adam bize gelmek istiyordu, bonservisi de kabul etmiştik. Ama adamı baskı, şantaj, nüfusla bir şekilde aldılar.
Emre Akbaba olayında Emre rest çekmese onu da bitiriyorlardı. Şu anda ise Fener kongre üyesi Mecnun sözkonusu. Bunlar aynı kapdan su içiyorlar, Koç'un bir talimatıyla bir reklam sözüyle baskıyı, tehdidi devreye sokarlar yine. Sonra bir bakmışsın Mayısta Mert Sivas ile sözleşme yenilemiş, Haziranda da bonservisle Fenere gitmiş.
emre'nin gol attığı sivas'taki maçta fener tribününe bir şortunu indirmediği kaldı yahu
Boş beleş Yusuf GÜNAY'dı.
kılınç taşşakları fener deplasman tribününe sokmuştu rtaş unuttun muKilinç fenerli diye biliyorum
kılınç taşşakları fener deplasman tribününe sokmuştu rtaş unuttun mu
kimle kim oynuyofener taraftarina tassaklarini laik görmüs üstad
maç nolur bugün knk