- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
kimle kim oynuyo
gs riz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimle kim oynuyo
Sanmam, ayagina top gelince kendini belli ediyorHerkes Mert Hakan Selcugun ilk yillarindaki gibi olur diyor ama.Selcuk Manisada ve Trabzonda kendini belli ediyordu Mert Hakanin ismini ben bi tek bu sene duydum belkide gelip gecicidir
yeneriz 2 1gs riz
Adamın çevre kontrolü muazzam top ayağına geldiğinde kararı vermiş oluyor baskı pres altında bile eveleyip gevelemiyor.Herkes Mert Hakan Selcugun ilk yillarindaki gibi olur diyor ama.Selcuk Manisada ve Trabzonda kendini belli ediyordu Mert Hakanin ismini ben bi tek bu sene duydum belkide gelip gecicidir
yeneriz 2 1
insallah gelir Ama Selcuk gibi 1veya 2 sene donra kendini salmaz Eski Selcuk gibi bir oyuncuya cok ihtiyacimiz var[/QUOTE]Adamın çevre kontrolü muazzam top ayağına geldiğinde kararı vermiş oluyor baskı pres altında bile eveleyip gevelemiyor.
Net oynuyor bize bu kısmı yeterli gol atması ileri çıkması artısı kendini bozmaz selçuk gibi fiziğini bitirmezse
muazzam işler yapar
falcao linnes diyorumgolleri Kim atar Berkay
Selçuk en iyi zamanında bile ağır bir oyuncuydu hiç bir zaman fizik olarak uçup kaçmadı tekniği oyun görüşü gençliği ile oynadıBize gelirse Ve Leminayida 1 yil daha k
insallah gelir Ama Selcuk gibi 1veya 2 sene donra kendini salmaz Eski Selcuk gibi bir oyuncuya cok ihtiyacimiz var
Mert Hakan net 8 numara. Mendy-Lemina-Mert Hakan orta sahası,Önlerinde Emre sağda Emre Kılınç solda Onyekuru.
Avrupa'da kevgire çevirirler yine.Mert Hakan net 8 numara. Mendy-Lemina-Mert Hakan orta sahası,Önlerinde Emre sağda Emre Kılınç solda Onyekuru.
Forvetsiz mi cikiyoruz? Orta saha da bir kisi fazla bence, Mendy'i bosverelim Lemina-Mert Hakan olur, onlerinde de Emre Akbaba mesela.Mert Hakan net 8 numara. Mendy-Lemina-Mert Hakan orta sahası,Önlerinde Emre sağda Emre Kılınç solda Onyekuru.
emre'nin gol attığı sivas'taki maçta fener tribününe bir şortunu indirmediği kaldı yahu
Bence 433 Mert Hakan icin daha uygun, 4231 sisteminde Lemina ile beraber defansin onunde oynarsa ofansif olarak istedigi katkiyi veremez.Forvetsiz mi cikiyoruz? Orta saha da bir kisi fazla bence, Mendy'i bosverelim Lemina-Mert Hakan olur, onlerinde de Emre Akbaba mesela.