Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Mert Hakan Selcugun ilk yillarindaki gibi olur diyor ama.Selcuk Manisada ve Trabzonda kendini belli ediyordu Mert Hakanin ismini ben bi tek bu sene duydum belkide gelip gecicidir

En Büyük baskıyı Emre Akbabaya yaptılar adam istedi geldi.Bonservisi olmasına rağmen
Mert Hakan boşta baskı yapsalar nolur gelir sözleşmeyi imzalar formayı giyer
Eğer Başkasına giderse olay kendindedir.

Herkes Mert Hakan Selcugun ilk yillarindaki gibi olur diyor ama.Selcuk Manisada ve Trabzonda kendini belli ediyordu Mert Hakanin ismini ben bi tek bu sene duydum belkide gelip gecicidir
Adamın çevre kontrolü muazzam top ayağına geldiğinde kararı vermiş oluyor baskı pres altında bile eveleyip gevelemiyor.
Net oynuyor bize bu kısmı yeterli gol atması ileri çıkması artısı kendini bozmaz selçuk gibi fiziğini bitirmezse
muazzam işler yapar

Adamın çevre kontrolü muazzam top ayağına geldiğinde kararı vermiş oluyor baskı pres altında bile eveleyip gevelemiyor.
Net oynuyor bize bu kısmı yeterli gol atması ileri çıkması artısı kendini bozmaz selçuk gibi fiziğini bitirmezse
muazzam işler yapar
insallah gelir Ama Selcuk gibi 1veya 2 sene donra kendini salmaz Eski Selcuk gibi bir oyuncuya cok ihtiyacimiz var[/QUOTE]

Bize gelirse Ve Leminayida 1 yil daha k

insallah gelir Ama Selcuk gibi 1veya 2 sene donra kendini salmaz Eski Selcuk gibi bir oyuncuya cok ihtiyacimiz var
Selçuk en iyi zamanında bile ağır bir oyuncuydu hiç bir zaman fizik olarak uçup kaçmadı tekniği oyun görüşü gençliği ile oynadı
ne zaman yaşı ilerledi.Foyaları ve ağırlığı adamı bitirdi.
Mert hakan baya süratli selçuğa göre daha hızlı bence oyun görüşleri eşdeğer tek farkı selçuk pasör mert hakan direk kaleye giden oyuncu
yani biraz defans yaptırırsak muazzam bir 8 numara yaratabiliriz 10 numara için yeterli olurmu ona emin değilim.
Genelde attığı goller koşu ile boş alanda dar alanda ne kadar meziyeti var 10 numara için yetermi onu bilemiyoruz.

Mert Hakan net 8 numara. Mendy-Lemina-Mert Hakan orta sahası,Önlerinde Emre sağda Emre Kılınç solda Onyekuru.

Sivas'in yapacagi en fazla kadrodan cikarirlar. Hem ligde hem kupada hedefleri varken niye kadrodan cikarsinlar?
Zaten ligi ilk 5 icinde bitirirlerse guzel para kazaniyorlar ve Basak macini kazanirlarsa bence 1 numarali adaylar.
Fener o ara basak ts ve bizle oynayacak. 3 macta puan kaybetseler bir bakmissin fark 12 filan olmus. Hersey bize bagli.

Mert Hakan net 8 numara. Mendy-Lemina-Mert Hakan orta sahası,Önlerinde Emre sağda Emre Kılınç solda Onyekuru.
Forvetsiz mi cikiyoruz? Orta saha da bir kisi fazla bence, Mendy'i bosverelim Lemina-Mert Hakan olur, onlerinde de Emre Akbaba mesela.

emre'nin gol attığı sivas'taki maçta fener tribününe bir şortunu indirmediği kaldı yahu
EL1x17oXkAAiAVw.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt