Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil Wanyama klas giderdi sakatlik olayi olmasa. Durumu su an ne bilmiyorum ama düsün bi
Nando
Aurier/Meunier Luyi Kaan Saracchi
Wanyama
Lemina Mert
Emre Falcao Onyekuru

Emre yerine yine sprinter bi kanat lazım oraya, Emre sırıtır. Jesse var formayı alır seneye kadar. Kaan Ayhan çok zor transfer ama olsa süper olur

Emre yerine yine sprinter bi kanat lazım oraya, Emre sırıtır. Jesse var formayı alır seneye kadar. Kaan Ayhan çok zor transfer ama olsa süper olur
Benim ideal kanatlarim birisi sprinter digeri daha sakin akilli oynayan (fegh aslinda.bunu emrede görüyorum nedense).
ddorf bu sene düsebilir hatta düsecek maalesef. Denersek alabiliriz. Neden istemesin. Kral transferi olur gözümde

Benim ideal kanatlarim birisi sprinter digeri daha sakin akilli oynayan (fegh aslinda.bunu emrede görüyorum nedense).
ddorf bu sene düsebilir hatta düsecek maalesef. Denersek alabiliriz. Neden istemesin. Kral transferi olur gözümde

Almanya'da devam etmek ister bence. Türkiye'ye döneceğini pek sanmam, gelmesi de kendisi adına yanlış olur zaten, kariyeri için yani. Ligin bugu tamamen Onyekuru tarzı adamlar, sağ tarafta da ondan lazım bir tane, en azından fazla üretken olamadığımız maçlarda bir anda birşeyler yapabilecek bi oyuncu gerek. Emre kesilnikle hata olur ama oynayamaz, taşımaz bizi

Almanya'da devam etmek ister bence. Türkiye'ye döneceğini pek sanmam, gelmesi de kendisi adına yanlış olur zaten, kariyeri için yani. Ligin bugu tamamen Onyekuru tarzı adamlar, sağ tarafta da ondan lazım bir tane, en azından fazla üretken olamadığımız maçlarda bir anda birşeyler yapabilecek bi oyuncu gerek. Emre kesilnikle hata olur ama oynayamaz, taşımaz bizi
Almanyada BVB deneyebilir , gladbachda ilk 11 oynar. Aslinda BVB de bile ilk 11 oynar hakli olabilirsin. Dedigim gibi denemekte fayda var.
Emre K. Minimum yedekte olmali en kötü.

Ali koc aglaya aglaya 16 m tl aldi. Sürekli agliyor 😂 bakalim bizim yönetim masaya yumrugunu vurabilecekmi

gittikten sonra yaptığı açıklamalar vs bu transferin hiç baskıyla falan olduğunu göstermiyor. ayrıca adama ne şantajı yapacaklar dostum. iyi misin sen.
yok yaw. Muriçe şantaj yapmışlar ondan Fenerbahçeye gitmiş
öyle diyorlar rtş. şantajla feneri seçmiş.
Neden bukadar rahatsız oldun da beni bu üslupla diline doladın anlamadın ama belliki o dönemin haberlerini takip etmemişsin. Rize başkanı Fenere değilde Galatasaray'a gitmesi halinde onu kadro dışı bırakmakla tehdit etmişti. Konuyla ilgili bir bilgin yok ama fikrin var, yetmiyor üstüne de dalga geçmeye çalışıyorsun. Birkaçını buldum istersen okur bilgi sahibi olursun:

LEVENT TÜZEMEN 11.07.2019

Vedat Muriç, Galatasaray'ı tercih ediyordu fakat Fenerbahçe'ye imza attı. Kararını neden değiştirdi?

Vedat Muriç maalesef Emre Akbaba'nın gösterdiği duruşu sergileyemedi.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Alanya F.Bahçeliler Derneği'nin eski başkanı olmasına rağmen mükemmel bir duruş sergileyerek, elindeki oyuncunun istediği takıma gitmesine izin verdi. Emre Akbaba'nın Galatasaray'a gelişinde Başkan Çavuşoğlu'nun da karakterli duruşunun payı büyüktür. Ama Rize Başkanı Hasan Kartal, G.Saray'a olan öfkesini Vedat Muriç'i F.Bahçe'ye zorla göndererek belgeledi. Muriç'e Rize yönetimi "Ya gidersin ya kadro dışı kalırsın" dedi. Muriç'in menajeri televizyonlara bağlanarak "Biz Galatasaray ile anlaştık" yorumunu yaptı. Muriç de "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum ve Galatasaray'a gideceğim" dedi. Ne menajer Haluk Canatar ne de Muriç, bir Emre Akbaba ve Alanya Başkanı Çavuşoğlu gibi duruş sergiledi.

Vedata ceza yok.. niyeti bilinmiyormus filan 😂😂 90.dk 2-0 önde takimi, rakip hizli kullansa nolur sanki 😂😂 bilerek topa vuruyor ceza yok

Vedata ceza yok.. niyeti bilinmiyormus filan 90.dk 2-0 önde takimi, rakip hizli kullansa nolur sanki bilerek topa vuruyor ceza yok

Bu saatten sonra o maddeyi değiştiren en adi şerefsizoğlu şerefsizdir.

Bunlarda ar namus ne gezer..
Bu seneki var kararlarında bile ne kadar şerefsiz kanı bozuk olduklarını gösteriyor.

Biz karşılaşsak böyle bir durumla daha önce mağdur olan takımlar hemen bağırır.Amk yalakaları..

Bu saatten sonra o maddeyi değiştiren en adi şerefsizoğlu şerefsizdir.

Bunlarda ar namus ne gezer..
Bu seneki var kararlarında bile ne kadar şerefsiz kanı bozuk olduklarını gösteriyor.

Biz karşılaşsak böyle bir durumla daha önce mağdur olan takımlar hemen bağırır.Amk yalakaları..
Bizden bir oyuncu yapsa aleme ibret olsun diye 10 mac ceza yerdi

YouTube de Denis vavro ile ilgili bizim adımıza anlaşıldığına dair video haber gördüm . Bu oyuncu ile ilgili haber varmı?

YouTube de Denis vavro ile ilgili bizim adımıza anlaşıldığına dair video haber gördüm . Bu oyuncu ile ilgili haber varmı?

Screenshot_2020-01-23-18-58-07-890_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt