M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Fatih hocam, Belhanda'nın gitmemesi durumunda kendisinin gideceği gerçeğini umarım idrak edebilmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohaaaaaaaaaaaa nwakaeme fbye karsi cezali mi
ulan bi an kirmizi okuyunca artik bokunu cikardilar bugün dedim. iyi bari malatyaya takilip fbyi yensinlerHayır Malatya maçında cezalı çift sarıdan yedi
Gerekli takviyeler yapılırsa fener maçına kadar 4te 4le hava yakalayabiliriz ama gerekli takviyeler bitmedi hâlâ acil bir stoper lazım meselâ bi 8 numara lazım bunlar alınsa olmayacak şey değil benceBu sene 2. olsak başarıdır. Ne takımda ne de taraftarda şampiyonluk havası yok. Geçen sene de kötüydük ama şampiyon olacağız diyebiliyorduk. Çünkü sadece 1 takım vardı. Şimdi 5 tane takım var önümüzde. Kadro olarak da iyi değiliz. Liderle aramızda 10 puan var.
Ben şampiyonluk şansımızın %0.1 olduğunu düşünüyorum.
Önümüzde 6 takim var cidden şampiyon olacagimizi sanan varmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önümüzde 6 takim var cidden şampiyon olacagimizi sanan varmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son maci bekleFutbolda ilahi adalet olsa bu sikecilerin komple sürünmesi lazım ama bu sene komple odullendiriliyorlar
Stoper ve orta saha alınırsa ihtimalimiz artar. Ama bu sene fb'yi şampiyon yapacaklar gibi duruyor.Gerekli takviyeler yapılırsa fener maçına kadar 4te 4le hava yakalayabiliriz ama gerekli takviyeler bitmedi hâlâ acil bir stoper lazım meselâ bi 8 numara lazım bunlar alınsa olmayacak şey değil bence
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol taraf mı sağ taraf mı?