- 17 Eylül 2018
- 20.404
- 23.332
- 1.983
Trabzonspor-Erzurumspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana katılıyorum.
Duygusal bazı arkadaşlar Melo'nun Lemina'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Sakatlanmayan formda bir Lemina Melo'ya futbol eğitimi verir.
He he duygusal arkadaşlar açın bakın Melo'nun ilk geldiği sezonları ya anlaşılan unutmuşsunuz Melo gittiği sezon bile ameliyat olmasına rağmen iyi katkı sağladı ve şampiyon olduk Lemina daha ne yaptı etti de futbol eğitimi veriyor tamam iyi oyuncu da abartmanın da dibine vuruyorsunuz bazen.
Lemina kaç yaşında PL seviyesine erişti?
Benim de. Bugün baya bi olay olacak sanki. Kovulacak veya istifays zorlanacakmisIçimde bir his bugün Hoca kovulacak diyor
Su an oynasaydi ayni etkiyi yapamazdi ama VAR oldugu icin. Caktirmadan kac tane rakibi her mac hayata kusturuyordu adam.Melo'nun Schalke deplasman performansı hala aklımdadır. Absürt bir top kesme/karşılama sayısına ulaşmıştı.
Saha içi performansını zaten tartışmam da onun dışında penaltı kurtardı, emre'yi kudurttu, fenere psiyle gol attı, demirören'i maymun etti vs vs.
Kolay kolay bulamayız böylesini.

@Can Karabacak reis nerelerdesin yav dünkü maçtan sonra pek gözükmedin baya sinirliydin maç sonu
memleket takımı sevdası ağır bastı bu kez heralde
Ya yeni pc aldim ilk günden bozdum pcyi onla ugrasiyodum@Can Karabacak reis nerelerdesin yav dünkü maçtan sonra pek gözükmedin baya sinirliydin maç sonu
memleket takımı sevdası ağır bastı bu kez heralde