Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Reis sal anaodoluyu artik bizden haber ver derim!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav senin su avatardaki biyikli kel kim? Ulan cok tanidik geliyor ama bir turlu cikartamiyorum gunlerdir.
Yav senin su avatardaki biyikli kel kim? Ulan cok tanidik geliyor ama bir turlu cikartamiyorum gunlerdir.![]()
Çok değişik bi rüya gördüm lan bugün. Konya maçında ilk yarı 4-0 geriye düşmüşüz, ilk yarının sonunda Falcao’nun çapraz bağlar kopuyodu, sinirden ağlıyodum![]()
Sivas Arap bir stoper aldı genoadan açıklanır yakında
Forvet içinde doukara deniyor
Çok değişik bi rüya gördüm lan bugün. Konya maçında ilk yarı 4-0 geriye düşmüşüz, ilk yarının sonunda Falcao’nun çapraz bağlar kopuyodu, sinirden ağlıyodum![]()
Müthis bir anlasma bence@Ali Kemal Korkmaz kanka senin yerine cevap verdim anlamazlar heraldeben burda olmadığımda yerime cevap verebilirsn
![]()
Bunu Terim'e de sorabilir misin?#stoperneredemustafacengiz
#oyuncusatacakmısınmustafacengiz
Soramazsın çünkü Terim yapmıyor transfer görüşmelerini değil mi?Bunu Terim'e de sorabilir misin?
Yaptirtmiyor diyelim. Terimin adamı Abdürrahim yapiyo çünkü.Soramazsın çünkü Terim yapmıyor transfer görüşmelerini değil mi?
Ayneen krrrrralYaptirtmiyor diyelim. Terimin adamı Abdurrahim yapiyo çünkü.