Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi şeyler olacak gibi,bi yandan korkmuyo değilim takım dengesiz ve ic sorunlar oldugu icin.ama ben yorumumu silecek değilim.aslan gibi alintimi yaparım tıpkı gençlerden son dk gol yediğimizde fernandonun fotosunu atıp sevinen quaresmaya ogun forumda yorum yaptığım gibi 😊 hisler diyelim kısaca

Hocanın doğum saatini bilen yok mu lan,1 senedir istiyorum

Iyi şeyler olacak gibi,bi yandan korkmuyo değilim takım dengesiz ve ic sorunlar oldugu icin.ama ben yorumumu silecek değilim.aslan gibi alintimi yaparım tıpkı gençlerden son dk gol yediğimizde fernandonun fotosunu atıp sevinen quaresmaya ogun forumda yorum yaptığım gibi 😊 hisler diyelim kısaca
ne saati reis kimbilir nufüsa kaç gün geç yazdırdılar adamı.

1580000058448.png
şu şurda bi dursun.sene sonu görüşelim.semihin kendi kalesine attıgı golden sonra da dans ediyodu.sonra kazıgın büyüğünü yediler totoya.fotograftaki topçunun fernando olması da ayrı güzel.yavsak apaçi bugunun yarını da var.

@Halil Tolga abi bak alıntı yaptım 2018den.quaresma gole seviniyo.bazen böyle tuhaf şeyler oluyo.ogun bilerek o yorumu yazdım.hissetmiştim cunku fernandonun bjk macında gol atacagını.ruyamda sonra fernandoyu gördüm bjk macı öncesi,halay cekiyodu sevincten.sonra gol attı bjkye 2018deki macta.fatih hoca şampiyonluk tişörtü giydi daha sonraki ruyamda.sonra malatya macının hemen basında attıgımız golü gördüm ruyamda.rodriugues topu kapıp attırıyodu.aynısı oldu 2-0 lık malatya macında.bunlar komik geliyodur şimdi herkese :D bence de komik ama oluyo işte.gecen sene 11 puan gerideyken şampiyon oalcagımızı gördüm mesela.bu benim elimde olan bişey degil :D

@Halil Tolga abi bak alıntı yaptım 2018den.quaresma ole seviniyo.bazen böyle tuhaf şeyler oluyo.ogun bilerek o yorumu yazdım.hissetmiştim cunku fernandonun bjk macında gol atacagını.ruyamda sonra fernandoyu gördüm bjk macı öncesi,halay cekiyodu sevincten.sonra gol attı bjkye 2018deki macta.fatih hoca şampiyonluk tişörtü giydi daha sonraki ruyamda.sonra malatya macının hemen basında attıgımız golü gördüm ruyamda.rodriugues topu kapıp attırıyodu.aynısı oldu 2-0 lık malatya macında.bunlar komik geliyodur şimdi herkese :D bence de komik ama oluyo işte.gecen sene 11 puan gerideyken şampiyon oalcagımızı gördüm mesela.bu benim elimde olan bişey degil :D
Hadi insallah. Bugun kazanirsak onumuz acik bence. Is ciddiye binince Sivas'i da Basak'i da orada yeneriz. Tek istedigim saglam bir stoper almak.

Hadi insallah. Bugun kazanirsak onumuz acik bence. Is ciddiye binince Sivas'i da Basak'i da orada yeneriz. Tek istedigim saglam bir stoper almak.
beni de bugunku mac düşündürüyo.hiç seri yapamadık,takımın iç sorunları tavan yapmıs durumda,kazansak,hatta farklı kazanıp az nefes alsak keşke

Rüyanda sampiyonmu oluyorduk lo
Bu sene de oluyoruz ama daha net bi rüya lazım 😊 2 ay once gordum.abdürrahim albayragin bağlandığı bi radyo yayini yeterli mi inanmak icin bilmiyorum.2006da adnan polatin denizli maci sonrasi taraftara seslenmesi gibi bi rüyaydı.hatta başta konuşan adnan polat gibiydi,albayragin ne dedigiyse bende kalsın.2006 diyince anlamışsındır mevzuyu,çok zor olacak yine 😊

AB554B34-D672-4F98-AEE3-21033970A914.png

YAZIN HERKES BULUTLARIN ÜSTÜNDEYKEN
Ne demişiz, ne olmuş..Temmuz ayına bi gidelim..
Bu mesajı yazdıktan sonra bir sürü kişi beni tenkid etmişti..Halbuki ben gerçekleri konuşuyorum..Benim hayatım Galatasaray..

Son 15-16 hafta doğruları yaparsak gene şampiyon olacağız..Sivas’ın falan kazanmasını istemeyin..

Taraftar olarak bizim en büyük özelliğimiz objektif görüşümüzdü, soruyorum arkadaşlar dün akşam oynanan kuş derbisini ve geliştirdikleri set ve kontra hücumları gördünüz mü hem de bizim çöplerimizle yaptılar. Görmek için muazzam bir ders vardı orada. Yoksa Arda gelir malhanda gider isimlerin değil futbol aklının, disiplinin ve de sisteminin önemi o kadar ortaya çıktı ki ben mayısa olan inancımı sorguladım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene de oluyoruz ama daha net bi rüya lazım 😊 2 ay once gordum.abdürrahim albayragin bağlandığı bi radyo yayini yeterli mi inanmak icin bilmiyorum.2006da adnan polatin denizli maci sonrasi taraftara seslenmesi gibi bi rüyaydı.hatta başta konuşan adnan polat gibiydi,albayragin ne dedigiyse bende kalsın.2006 diyince anlamışsındır mevzuyu,çok zor olacak yine 😊
Banada bu dingiller son haftada birakacak gibime geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt