Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyeyi Saracchiyi getirdik sol taraf halledildi
Cok mu zordu idarelik de olsa bir stoper bulup getirmek
Illa bir yerleri eksik birakacagiz

2. Olmak küçümseniyor yıllardır ama eğer ikinci olarsak 1.ile ayni parayı alıyoruz bu hep gözden kaçıyor. Doğru pazarlama ve planlama ile sampiyondann daha fazla gelir bile elde ederiz.
Fenerbahçe sizi aldatmasın hakemler ittirip ince ince oymasa bir bok yapacakları yok. Havası kaçmış balondan farkları yok iki darbeye bakar düşmeleri.
Diğerlerinin ne yupacagindan çok bizim ne yapacağımızı odaklanmaliyiz camia olarak hep şampiyonluk kovalayıp başkan-hoca -kendimizi yiyoruz.
Şu aslında iyi futbol oynayıp 2.olmanında başarı olduğunu kabullendigimiz gün aydınlanma yaşayacağız. Aç gozluge gerek yok yok yıldızlar karması olsun kadromuz diye bakmayacagiz en minimal şekilde maksimum verim nasıl alınır peşinde kosacagiz. Tüm transferlerde güçlü cevik ve ucuza oynatacagimiz oyuncular olmali.
Su kadroda tüm transferleri onyekuru-luyindama kalitesi ve maaşına gore filtreleyrek yapsak ligin içinden gecen 30 milyon euro maliyetli kadro kurarsın. Ben hocayla 5 sene boyunca gidelim istiyorum bunu hep istedim ama hoca kendi istemiyor gibi, sürekli takımla, oyuncularla, taraftarla, yönetimle zitlasmak inatlasmak sıkıntı. Yardimci ekibi bağırıyor ya biz yetersiziz kardeşim diye. Herşeyi hocadan beklememeliyiz ama bu ekibi kendisi tutuyorsa bu form ve kotu durumu bekleten yine kendisi.
60. Dakika oyun bağırıyor ben gidiyorum diye izliyoruz bunlar ciddi isler.
Seneye bu takımda kalması gereken 3-5 kişi dışında toplu bir temizlik lazim bize.
Ölüyü değerlendirip para kazanmaliyiz.
Mutlaka kalması gereken oyuncular

Mus(fedakarlık zamanı)
Saracci(zaten 1 senesi daha var)
Onyekuru(yazın deneyceklerdir muhtemelen tutmayacaklar 6-8 verip alınmalı)
Luyindama
Marcao
(Bu ikisinin başına defans nedir nasıl yapılır usta isimlerden olusan bir ekip getrilmeli)
Seriyi begeniyorumda çok para alıyor kiralama bedeliyle birlikte verdiğimiz para 4.5 milyon euroya yakin öküz alırız o parayla. Kiralama ödemeyiz 2m maaş kabul eder kalsın derim.
Orta sahadan banko tutacgim adam leminadir.
Emre akbaba değişik bir futbol modeli.

Geri kalan kim varsa pazarlayip 20-25 ne varsa toplayıp makine gibi takim kurarsin.

1 tane rakibin olsa hadi neyse der geçersin, onun puan kaybına odaklanırsın. Önünde 5 tane takım var, hangi birinin kaybına odaklanacaksın? Ki hemen hemen hepsi de, birbirleriyle oynamadıkça kayıpsız devam ediyor. Her sene başkasının kayıp yapmasını bekleyerek geçiyor, hep elin şeyiyle gerdeğe girmek de bir yere kadar. 60 milyon euro maaş alan kadro ve 20 milyon TL'lik hocamız var, acaba Konya'yı yener miyiz diye iç geçiriyoruz. Ama olsun neyse ki hayallerimiz var çok şükür..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Kaplan çapsızı bizden 2 maçta farklı takımlarla puan aldı. Teknik direktörümüz olsa Gençler ve Ankaragücü maçlarını kazanmıştık. Terim'in artık desteklenecek hali kalmadı. Galatasaray'ı sudan sebeplerle Polemiksaray'a çevirdi. Sonuçlar kötü gelince başkana sardı.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugünkü maçı da kaybederiz muhtemelen. Ben ikinci olabileceğimizi dahi düşünmüyorum hatta ilk beşe girebileceğimizi de zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt