Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen dönemin son günü hızlı şekilde Diagne'den geçici olarak kurtulmuş, ve son anda Lemina ile Andone'yi almıştık. Ki transfer dönemindeki en mantıklı 3 hamle de bunlar olmuştu.

Şimdi de durgunluk var ama bugünlerde merak edip hiçbir yere bakmıyorum. Sadece çok çılgın bir 30 Ocak Perşembe akşamı bekliyorum.

Geçen dönemin son günü hızlı şekilde Diagne'den geçici olarak kurtulmuş, ve son anda Lemina ile Andone'yi almıştık. Ki transfer dönemindeki en mantıklı 3 hamle de bunlar olmuştu.

Şimdi de durgunluk var ama bugünlerde merak edip hiçbir yere bakmıyorum. Sadece çok çılgın bir 30 Ocak Perşembe akşamı bekliyorum.

Yok olmaz o iş

Savas corlu: Antalyadan Diego Angelo icin masaya oturuldu

Savas corlu: Antalyadan Diego Angelo icin masaya oturuldu

Bu Diego solak değil mi? Abi iki solaktan tandem olmaz. Saçmalamasınlar.

Ayrıca iki Brezilyalıdan da tandem olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas'tan Caner Osmanpaşa'yı alalım bari. Lider takımın lider stoperi. Ve tecrübeli bir oyuncu.

Bu maçı kaybedersek transfere gerek yok ciddi anlamda söylüyorum. Emin oynasın sezon sonuna kadar. Bu hafta kaybettik mi sivas ile 13 puan oluyor fark. Sadece sivas da yok önümüzde bir sürü takim var. Bu aksam o derece hayatı bir mac. Umarım terim ve futbolcular bunun farkındadır. Fenerin yarısı kadar mücadele etmedik bu sene. Tüm oyuncular ve teknik ekip her mac yatista.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi başlık açıyorum mali genel kurulda mali yönden ibrasızlığı engellemek adına ardayı kovduk fatih hoca da ağarın ricasını kırmamış oldu olan koca kafa ardaya oldu biz adamla böyle top gibi oynarız :) koca kafa katara ;)

İnternete daha çok gir sen üstat mağarada kalmışsınız diyor ya yeni nesil arda gelecek diyenlere ben demiştim demem az kaldı ;) üstüne fatih hocanın istifasını bekleyen bebelere gerçek dünyaya hoş geldiniz diyoruz ezcümle :) öpüyorum gözlerinden üstat
internetteki hamlelerini dikkat et
Şimdi hatırladım yav ben başlığı açmıştım dün;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt