Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ile sezon iyi bitmez. Seri deplasmanlarda bayağı vasat. Ancak sahamızda baskı yaptığımızda iyi oynayabilir. Seri fizik olarak gördüğüm en zayıf futbolcu bundan sebep lemina çok defansif kalıyor. Mutlaka bir ön libero lazım hala sampiyonluk şansı var çünkü.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takımın bu saatten sonra herhangi bir transfer yapacağına halen inanan var mı

Nzonzi ve Naga kesin gider. Belhanda da Kiralanir gibi

Seri ile sezon iyi bitmez. Seri deplasmanlarda bayağı vasat. Ancak sahamızda baskı yaptığımızda iyi oynayabilir. Seri fizik olarak gördüğüm en zayıf futbolcu bundan sebep lemina çok defansif kalıyor. Mutlaka bir ön libero lazım hala sampiyonluk şansı var çünkü.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takımın ön liberoya ihtiyacı yok. Seko Fofana, Ndiaye tarzı oyunun iki tarafını da oynayabilen, dinamik 8 numara lazım. Seri'nin defansı hiç yok. Ofansı da istenilen seviyede değil. Yerine Mensah alınsaydı bence tarz olarak daha iyi otururdu.

Seri Club Brugge deplasmaninda takimin en iyisiydi nasil deplasmanlarda bayagi vasat? Dune kadar hangi oyuncumuzun deplasman performansi tatmin ediciydi? Burada Seri'ye kosmayan afrika'li falan denildi, ama gelmeden once vay be muthis transfer yorumlarini daha dun gibi hatirliyorum. Bir oyuncuyu izlemeden atip tutmayalim ozaman. Seri'yi gectim, Naby Keita veya Kessie su an takimda olsa bire bir ayni yorumlar yapilirdi. Bir oyuncuyu fazla gozunuzde buyutmeyin + devamli bir oyuncunun kotu yonlerine odaklanmayi birakin.

Lemina' nın yanında FB li Gustavo gibi hem iyi kesici, hem iyi top kullanan bir adam olsa ne muazzam olurdu ha?!..İroni yapmıyorum, Gustavo' yu çok beğeniyorum. Öyle birinin varlığında Lemina çok daha verimli olurdu...

Yukarida Seko Fofana yazilmis, Fofana gelsin en fazla Ndiaye kadar performans verir.

Çin de bu Corona vakaları çıktı.

Belki Talisca / Teixiera böylece daha kolay gelirler...

Stoper transferi için gaza basan Galatasaray'da hedef, hedef Torino'nun Brezilyalı stoperi Lyanco. Yönetim, 22 yaşındaki oyuncu için İtalya'ya giderek ve Torino ile temaslarda bulunacak.

HEDEF KİRALAMAK

Lyanco için İtalyanlar'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

5e2e8c65ae298b5695224e05.jpeg

3 gün içinde ben yeni bir oyuncu beklemiyorum büyük ihtimal stoper transferi olur belki o da olmaz.

hoca lazım hoca

alman
giphy.gif

Yeni bir (yabanci) transferi gelse bu defa 4 oyuncuyu gondermek / lisanslari durdurmak gerekir. Baya zor olacak.

Eriksen İnter milano da, Totnım Psv den Bergwijn'le görüşüyor. Ben arfa El fenomeno Ronaldo'nun başkan olduğu Valladolid'e gidiyor yine gelmedi Türkiye'ye.

Belli olmaz ya Lemina ve Andone gelirken de kimse beklemiyordu yine öyle pat diye bir iş olabilir bize göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt