Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu şekilde baskılı oynayan takımlara karşı orta saha pert demektir:)

bide bu cekilde bir kadro kurdum ama Transferlere bakar bu kadroda. medjada düsüen isimleri düsünerek hocanin kafasinda gecen kadrosu budur diyr düsünüyorum ve olursa cok güzel olur >>

608168_Galatasaray_SK.jpg

sneijder senede heralde 10 falan ister

sneijder senede heralde 10 falan ister

Sneijderi ikna etmek meseledir bence. 10 milyon istemez okadar da degil yani :) sampionlar liginde son 16 ya kalmis takima geliyor nede olsa.

ama 4-5 net ister .ama dedigim gibi türkiye ye gelmek istermi o cok ayri bir konu. italiada ispanyada boy göstermis kendisini ve yasida daha 27-28.

Transfer olasiligi benim gözümde 5%

Transfer olmadan bir hamitli olan en ideal kadroyu cizmeye calisdim. bu cekilde denilene bilir ve bence bu cekilde hamit den maximum verim alinir >>

608158_Galatasaray_SK.jpg

Ah keşke 4-1-4-1 e dönsek, 5.haftadan beri istediğim bu.Yalnız Aydın ilk 11 başlayınca genelde kötü oynuyor Engin le başlayıp 2. yarı Aydın girmesi daha faydalı olur, 2 oyuncununda 90dk çıkaracak formu yok zaten.

Hocanin aklindan gecen buda ola bilir acikcasi bernard i düsünerek ve yapmak istenilen transfer sayisini var sayarsak >>>

608178_Galatasaray_SK.jpg

benim anlamadıgım hamit kanatta hiçbişey oynamıyor diyip kanada amrabatın yazılması. hamit amrabattan daha çok adam çalımlayıp daha çok çizgiye inmiştir. buda çok ironik degilmi:o

kompany tam bir lider yav adam hemen öne çıkıyor liderlikte

vallah bakiyorum da kimi degsitireceksin veya degsitirdigin adamin yerine kimi koyacaksin :D

ne yapsam olmuyor :D

burada tabiiki alper/yekta ve selçuğa çok iş düşüyor.diegonun arkasını toparlamak onların,q7 ye yardım etmek onların ,amrabata yardıma gitmek onların görevi.

riera yerine gençlerbirliğinden aykutu alabiliriz.çünkü riera seneye yok.şimdiden hazırlık yapmış oluruz.

çokta sağlam takım çıkar.

benim anlamadıgım hamit kanatta hiçbişey oynamıyor diyip kanada amrabatın yazılması. hamit amrabattan daha çok adam çalımlayıp daha çok çizgiye inmiştir. buda çok ironik degilmi:o

sampiyonlar liginde bir ust tura hamitin asisstleriyle ciktik

sampiyonlar liginde bir ust tura hamitin asisstleriyle ciktik

hamit sezon başında kötüydü bende begenmiyordum ama hamite kanatta agır kalıyor top kaptırıyor diyip amrabatı sol kanada ısrarla yazıyor. amrabat hamit kadar adam çalımlamışmı. net kanat adamı degil birde bu. daha çokk çizgiye indigine eminim. amrabatın nerdeyse hiç görmedim. ama hamit tü kaka amrabat hala kadrolarda. hamitin takıma verdigi katkıyı nerde görecek. hamitin şampiyonlar liginde yaptıkları ortada dedigin gibi.

hamit sezon başında kötüydü bende begenmiyordum ama hamite kanatta agır kalıyor top kaptırıyor diyip amrabatı sol kanada ısrarla yazıyor. amrabat hamit kadar adam çalımlamışmı. net kanat adamı degil birde bu. daha çokk çizgiye indigine eminim. amrabatın nerdeyse hiç görmedim. ama hamit tü kaka amrabat hala kadrolarda. hamitin takıma verdigi katkıyı nerde görecek. hamitin şampiyonlar liginde yaptıkları ortada dedigin gibi.

Sen yazdıklarında gerçekten samimimisin?

Hamit nekadar iyi yada kotu olursa olsun onu hem fener hem bizim istedimizde feneri ret edip bize geldinde olay bitmistir , emre ve topal ornegi parayi secti ama Hamit adamligi secti

Amrabat kayserideki gibi oynarsa rahat oynar kanata. ben takima alismis perfomansi yüksek ambrabatin bu takimda vaz gecilmez bir oyuncu olacagini düsünyorum acikcasi. 3-4 aylik bizdeki perfomansina bakarak yorum yaparsak senin dedigin tabikide gecerli.

Hamit nekadar iyi yada kotu olursa olsun onu hem fener hem bizim istedimizde feneri ret edip bize geldinde olay bitmistir , emre ve topal ornegi parayi secti ama Hamit adamligi secti

hamitin adamlığı için laf edecek durumda değilim ama, eminim fener daha fazlasını verseydi feneri tercih ederdi. sonuçta bu adamlar profosyonel, alacağı paraya bakıyor

iyide ona bakarsak istanbuldaki cluj macindaki burakaga asisti kim yapmis bir bak yada son macdaki braga macindaki buragi asisti kim yapmis?! amrabat yapmis ola bilirmi ?! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt