Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunlar konuşulur ama Ozan İpek ile Heitinga gelir transferi kapatırız. Bunlar da 30 Ocak'ta filan gelir. Galatasaray'da transfer böyle yapılır yıllardır. Kaptırmamak lazım fazla.

Ozan Ipek Kasimpasa ile anlasmadi mi ?

Bu arada bence Ömer Toprak cok zor, Leverkusen 6-7 milyondan asagi vermez. Böyle adamlari parlamadan almak lazim. Yoksa parladikdan almanlarda iyi paralar istiyor.

imkansiz diye bilirsin wolfsburgun hocasinin 2 gün önce yaptigi aciklamayi var sayarsak.

Ich habe es gelesen,Hecking plant mit Diego und sieht ihm als neuen "Chef"... deswegen zor cok zor...:sad007: (Ich hoffe mal du verstehst Deutsch,Renktas...:D)

Bu arada:

Fatih Terim'in, Ajax'ı çalıştıran eski öğrencisi Frank De Boer'i telefonla arayarak Siem De Jong'u istediği iddia ediliyor. (Sporx)

De Jong mi? Mh... :SS:

Bu arada:

Fatih Terim'in, Ajax'ı çalıştıran eski öğrencisi Frank De Boer'i telefonla arayarak Siem De Jong'u istediği iddia ediliyor. (Sporx)

De Jong mi? Mh... :SS:

kolpa haberdir . adam sampionlar liginde oynamis . alipda avrupa maclarinda tursusunumu kuracakmisiz türkiye liginde.

Sikeci Cavcav Galatasaraya 5 milyondan asagi adam vermez. Galatasaraya 5 Fenerbahceye 2

albayrak aciklamisdi. baskalari daha fazla ücret teklif etmis diye ama hamit bizi tercihi etmis.

bu baskalarida kuslarin oldugunu tahmin etmek okadar zor degildir herhalde

sadece albayrak değil,geçenlerde f5 in eski yöneticisi aziz beni hamitle görüşmeye yolladı bana hamite sor ne kadar istiyor rakamı söylesin de dedi.hamit benim için para değil külübün vizyonu önemli diyerek teklifi kabul etmedi dedi...

[video=youtube;RMrNd6FW24A]https://www.youtube.com/watch?v=RMrNd6FW24A[/video]

Yuh...:trollface:

sadece albayrak değil,geçenlerde f5 in eski yöneticisi aziz beni hamitle görüşmeye yolladı bana hamite sor ne kadar istiyor rakamı söylesin de dedi.hamit benim için para değil külübün vizyonu önemli diyerek teklifi kabul etmedi dedi...

ayip etmis hamit ama. metris de bir vizyondur dememislermi ona :lol:

Ömer Toprak en çok istediğim transfer.Semih-Ömer müthiş bir uyum içerisinde oynadılar milli takımda.Hem stoperi böyle yaparsak yabancı kontenjanı açılır.

Muslera,Riera(Carlinhos),Eboue,Melo,Amrabat'a ilave olarak bir yabancı daha koyabiliriz 11'e.Hatta Amrabat'ın form durumuna göre Emre Çolak oraya geçer 2 yabancı hakkı doğar.

emre colak hic bir yere gecemez bizde ancak genclerbirligi de falan oynar bu gidisle

diego wolfsburga 9 milyon aliyor ama .

bildiğim kadarıyla 6 ya oynuyor /2 yani 3 euro + 1 e de klübe kiralama bedeli.Atletica 2 ye kiralamıştı diegoyu.

toplamda 4 euro. tek düşüncem wolfsburgun inanılmaz krizde oluşu maddi yönden.Schuster tabiiki kaçırmak istemeyecek diego gibi adam kaçırılırmı her maçta oynamış adam.ama almasını bilene bence alınır.Almanyadaki dostlar devreye sokulabilir.bence diego eder okadar para.5-6 bile eder yarım sezon için.iki maç kazansak 7 milyon sadece uefadan gelecek para.düşünün.ligte her maç full çekeriz.

hemde 2 gün sonra türkiyede.bence göndermemek lazım ülkemizden:)

bildiğim kadarıyla 6 ya oynuyor /2 yani 3 euro + 1 e de klübe kiralama bedeli.Atletica 2 ye kiralamıştı diegoyu.

toplamda 4 euro. tek düşüncem wolfsburgun inanılmaz krizde oluşu maddi yönden.Schuster tabiiki kaçırmak istemeyecek diego gibi adam kaçırılırmı her maçta oynamış adam.ama almasını bilene bence alınır.Almanyadaki dostlar devreye sokulabilir.bence diego eder okadar para.5-6 bile eder yarım sezon için.iki maç kazansak 7 milyon sadece uefadan gelecek para.düşünün.

hayir 9 milyon euro brut, yani 5 civari net ediyor, yanlis biliyorsun

emre colak hic bir yere gecemez bizde ancak genclerbirligi de falan oynar bu gidisle

alt yapimizdan cikmis ve 11 de sampionluk yasamiz bir oyuncu hatirlarim kolay kolay bir yere gidemez. bakiniz sabri veya aydin .aydinbir konya macinda gol atti onun etkisi ile yillarca yati bizde

alt yapimizdan cikmis ve 11 de sampionluk yasamiz bir oyuncu hatirlarim kolay kolay bir yere gidemez. bakiniz sabri veya aydin .aydinbir konya macinda gol atti onun etkisi ile yillarca yati bizde

aynen torpille

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt