Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

samimi olmayacak ne varki bunlar gerçekler.

Eğer samimi isen suallerimi yanıtlarmısın lütfen?

1)-4 milyon (4 yıllığına 20 milyon vermiş olduğun bize göre A klas oyuncu) verdiğin oyuncu bu kadar bariz pas hataları yapabilirmi sence?bu kadar bariz pas hatası yapan bir oyuncu geldimi GS spor klübüne bugüne kadar.

2-Diğer takım arkadaşlarından bu kadar kopuk oynayan ,beynimizde canlandırdığımız hamit olgusunu dolu dolu hangi maçlarda yaşadın?Avrupa maçlarında bile kendisini göstermek adına birşeyler yaptı ama nereye kadar?

3-2 li pres yediğinde hangi topu hangi arkadaşına servis yaptı?

4-kaç maç seyirci tarafından ıslıklanarak dışarı alınması sağlandı.?bugüne kadar balta dışında hangi topçuyu bizim seyirci ıslıkladı?çıksın artık oyundan yeter diye?

5-hangi maç abiliğini gösterdide birşeyler yaptı?

daha çok yazacak şey var ama şimdilik bu kadar yeterli,Sevgili Barış.

hamitin adamlığı için laf edecek durumda değilim ama, eminim fener daha fazlasını verseydi feneri tercih ederdi. sonuçta bu adamlar profosyonel, alacağı paraya bakıyor

fb ninde Hamit'e teklifi vardı zaten.Ayküt söylemişti galiba.

fb kesinlikle daha fazla para vermiştir.

Bizi tercih etti Hamit.

fb ninde Hamit'e teklifi vardı zaten.Ayküt söylemişti galiba.

fb kesinlikle daha fazla para vermiştir.

Bizi tercih etti Hamit.

albayrak aciklamisdi. baskalari daha fazla ücret teklif etmis diye ama hamit bizi tercihi etmis.

bu baskalarida kuslarin oldugunu tahmin etmek okadar zor degildir herhalde

o degilde yakinda yabanci sayisi inecek yavas yavas gurbetcileri toplasak iyi olur ornek omer toprak yada serdar tasci , gokhan tore yada kerim frei ile sercan sararer iyi olur. Gokhan inlerde diyecem ama o biraz zor gelir turkiyeye

iyide ona bakarsak istanbuldaki cluj macindaki burakaga asisti kim yapmis bir bak yada son macdaki braga macindaki buragi asisti kim yapmis?! amrabat yapmis ola bilirmi ?! :D

evet cluj maçında 30 ortadan 1 tane tutturdu abi tebrik ederim kendisini:D . ama bunlar orta yapmak için yapılmış ortalar. braga maçındaki ortada böyle. amrabat asla bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz. yedek olabilir anca. adamda teknik vasat. o yüzden bu adamda kayserideki gibi oynamasını bekleme. burası kayseri degil. ki ben ordaki oyunundan bile tatmin olmuyordum. kendine oynayan bir oyuncu. takım oyunu nedir bimiyor. verkaç nedir bilmiyor. oynadıgı oyunda bir bilinç yok. karambole oynuyor.

Gelişme var mı beyler

evet cluj maçında 30 ortadan 1 tane tutturdu abi tebrik ederim kendisini:D . ama bunlar orta yapmak için yapılmış ortalar. braga maçındaki ortada böyle. amrabat asla bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz. yedek olabilir anca. adamda teknik vasat. o yüzden bu adamda kayserideki gibi oynamasını bekleme. burası kayseri degil. ki ben ordaki oyunundan bile tatmin olmuyordum. kendine oynayan bir oyuncu. takım oyunu nedir bimiyor. verkaç nedir bilmiyor. oynadıgı oyunda bir bilinç yok. karambole oynuyor.

Amrabat konusunda bir konuda sana hak vermem gerekiyor. biraz daginik oynuyor panik havasinda. kayseride ama begenerek izledim acikcasi. büyüklere karsi oynadigi oyunu takdir ediciyidi. Hem bize hemde kuslara karsi baya etkiliydi. yani vasat bir oyuncu olsa bukadar etkili olamaz 3 büyüklere karsida. inönüdeki bjk macini hatirliyorum adam resmen tek basina ezdi tüm besiktasi.

Ama şunda haksızlık etmeyelim.Amrabata hiç yardım gitmiyor.neredeyse kendi ekmeğini kendi çıkarıyor çoğu zaman öyle değilmi?

Ama şunda haksızlık etmeyelim.Amrabata hiç yardım gitmiyor.neredeyse kendi ekmeğini kendi çıkarıyor çoğu zaman öyle değilmi?

riera yardima geliyorda o gelene kadar tren üstükadara kadar gitmis oluyor malesef cogu posisyonda. ondan carlinhos gibi hucumda da etkili ve hizli olan bir sol bek gelmesini ben cok istiyorum acikcasi. Amrabat da rahatlar o bölümde .

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gurbetçi futbolculardan Ömer Toprak ve Kerim Frei ile yakından ilgileniyor. (Ntvspor)

riera yardima geliyorda o gelene kadar tren üstükadara kadar gitmis oluyor malesef cogu posisyonda. ondan carlinhos gibi hucumda da etkili ve hizli olan bir sol bek gelmesini ben cok istiyorum acikcasi. Amrabat da rahatlar o bölümde .

Carlinyos gelirse iyi bir yerli/gurbetçi sağ açık almak lazım.Q7 den vazgeçebilirim.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gurbetçi futbolculardan Ömer Toprak ve Kerim Frei ile yakından ilgileniyor. (Ntvspor)

Bunlar konuşulur ama Ozan İpek ile Heitinga gelir transferi kapatırız. Bunlar da 30 Ocak'ta filan gelir. Galatasaray'da transfer böyle yapılır yıllardır. Kaptırmamak lazım fazla.

Carlinyos gelirse iyi bir yerli/gurbetçi sağ açık almak lazım.Q7 den vazgeçebilirim.

sag acik hamiti yaza bilirsin cünkü sen veya baskalari istemese bile hoca hamitden vaz gecmez. sezon basinda q7 ola bilirdi ama o zamanda hamit alinmaya bilirdi. q7 icin anlasamadik besiktas ile hamiti getirdik . sansina küs ne deyim :D

sag acik hamiti yaza bilirsin cünkü sen veya baskalari istemese bile hoca hamitden vaz gecmez. sezon basinda q7 ola bilirdi ama o zamanda hamit alinmaya bilirdi. q7 icin anlasamadik besiktas ile hamiti getirdik . sansina küs ne deyim :D

yok yok fatih hocam bile pess dedi bir maçta hamite.iyisi gelirse fedakarlık eder prensinden merak etme sen:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt