Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o degilde yakinda yabanci sayisi inecek yavas yavas gurbetcileri toplasak iyi olur ornek omer toprak yada serdar tasci , gokhan tore yada kerim frei ile sercan sararer iyi olur. Gokhan inlerde diyecem ama o biraz zor gelir turkiyeye

gökhan'ı pek istemiyorum da neden gelmesin bu yaştan sonra daha büyük takımamı gidecek sadece napoli bonserviste sorun yaratır o yaştaki oyuncu için gereksiz olur

ilkay daha mantıklı eğer bir türk aranıyorsa

Wolfsburgun hocasi dieter hecking. adam benim saha icinde beynim chefim diyor resmen. oyuncuyu ikna ettsen bile bu hocayi nasil ikna edeceksin bu saaten sonra. cok zor transfer bence . 5% bile cok ama futbolda imkansiz diye bir sey yok ondann 5% verdim :D

ilkay in bidaki duragi ingiltere kendimizi kandirmayalim

Wolfsburgun hocasi dieter hecking. adam benim saha icinde beynim chefim diyor resmen. oyuncuyu ikna ettsen bile bu hocayi nasil ikna edeceksin bu saaten sonra. cok zor transfer bence . 5% bile cok ama futbolda imkansiz diye bir sey yok ondann 5% verdim :D

belki fiyat artırmaya çalışıyordur :D

Wolfsburgun hocasi dieter hecking. adam benim saha icinde beynim chefim diyor resmen. oyuncuyu ikna ettsen bile bu hocayi nasil ikna edeceksin bu saaten sonra. cok zor transfer bence . 5% bile cok ama futbolda imkansiz diye bir sey yok ondann 5% verdim :D[/QUOTE

Ozaman alternatifleri konuşalım.Lütfen kaka ve sneijder demeyin.

Beyler var mı bir gelişme ya da sağlam bir duyum

Siem de jong'i babayi aliriz su anda hollandanin en iyi oyuncusu ve ajaxin tek yildizlarindan hollandada oturdumdan biliyorum ancak buyuk paraya satarlar ajax fabrikasini herkez biliyo

Wolfsburgun hocasi dieter hecking. adam benim saha icinde beynim chefim diyor resmen. oyuncuyu ikna ettsen bile bu hocayi nasil ikna edeceksin bu saaten sonra. cok zor transfer bence . 5% bile cok ama futbolda imkansiz diye bir sey yok ondann 5% verdim :D[/QUOTE

Ozaman alternatifleri konuşalım.Lütfen kaka ve sneijder demeyin.

cleiton xaviere :D

bu ismi yaza yaza burda klavyem eskidi. bir hagi etkisi yaratmazsa bile en az bir alex etkisi yaratir bu eleman. digeo-sneijder dan daha kaliteli ayak. kariyeri onlar kadar parlak degil belki ama oyuncu oyuncu be arkadas :)

belli olmaz dortmud'un durumuna da bağlı türkiye'ye çok soğuk bakmıyor açıklamalarına göre iyi teklif alamazsa az da olsa olasılık var

hic olasilik yok, adam bosuna almaya milli takimini secmedi, belki bilmessiniz ama 2 haftada bir man utd in scoutlari izliyor onu, salak degil herhalde turkiyeye gelsin, hem dortmund dan galatasaraya artik ileri bir durum degil suanda, gercekci olalim

cleiton xaviere :D

bu ismi yaza yaza burda klavyem eskidi. bir hagi etkisi yaratmazsa bile en az bir alex etkisi yaratir bu eleman. digeo-sneijder dan daha kaliteli ayak. kariyeri onlar kadar parlak degil belki ama oyuncu oyuncu be arkadas :)

metalistte oynuyor ve euro 7 bonservis bedeli.bence zikrwettiğimiz tüm isimlerden daha az maliyetli.fatih hocama söyleyim.bir düşünsün.

salaklık konusunu bilimiyorum ama herşey mümkün gökhan töre örneği gibi

ilkay 22 yasinda ve piyasa degeri 14 milyo euro cifarinda. almanyada sampionluk yasamis ve almanya milli takima secilmis birisi. bu yasda bizim ülkeye gelme ihtimali 0000% eksi nin altindadir hata :) aklini yemis olmai yani gelirse. bide bu sezon sampionlar liginde oynamis isimleri yazmayalim buraya yahu. Adamlar gelirse sampionlar lig maclarinda oynayamaz ki.

koca avrupa -brezilyada istediğimiz türden oyuncu yokmu yaa.?

1-süreliliği olacak

2-dikine paslar atacak

3-kapalı defans kilidi açabilecek resmen çilingir

4-takıma uyacak

yani tabiri caizse 10numara

Var mı bir gelişme arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt