Baha_ERGÜLEÇ
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2012
- 201
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
Burakla umut 40 ar gol atarlar Xavierle eğer daima böyleyse.
Burakla umut 40 ar gol atarlar Xavierle eğer daima böyleyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok akıllı adam
çok güzel pas veriyor
çok düzgün uzaktan vuruyor.
hep böylemi bu adam fatih ,yoksa ennlermu özet?
çok beğendim fatih vallahi.
Daha da iyi oldu bu. metalist takimi avrupa maclarinda baya etkili zaten . bu yil avrupa liginde 2 macini izleye bildim canli. adam avrupada da 7 macda 5 gol atmis bide. Ya afrkina vardiysan adam inanilmaz pass cidetini ayarlaya biliyor. hem havadan hem yerden. havadan atigi ortalari dikat edersek cideti öyle güzel ayarliyor ki atmak istedigi yere birden ine veriyor top. bu özelikler hagiden sonra hic bir oyuncuda görememisdim acikcasi.
bizim scout ekibinde is yok yaaaa...Ben daha galatasarayda scout ekibinin oyuncu getirdigini duymadım galatasaraya...Bi tek 90 lı yıllarda 9 ganalı alt yapıya getirdiler iclerinde apiah da vardı...Apiah ı da yollayarak ne mal olduklarını belli ettiler
Sana aynen katılıyorum.sürekliliğide var ise tam aradığımız oyuncu bence.
Yerli stoper haberleri bayağı çıkıyor.
Dany'nin yerine illaki yerli bir stoper alınacaksa Ömer Toprak mı yoksa Serdar Taşçı mı daha faydalı olur ?
Yerli stoper haberleri bayağı çıkıyor.
Dany'nin yerine illaki yerli bir stoper alınacaksa Ömer Toprak mı yoksa Serdar Taşçı mı daha faydalı olur ?
Bu sene 25 mac oynamis 12 gol 5 asisti var
gecen sene 37 mac oynamis 12 gol ve 14 asisti var
ve ondan önceki sezonda 35 mac oynayip 9 gol atmis 13de asist yapmis.
istikrari ve form grafigi yukarlara dogru cikiyor her yil gectikce. dha 29 yasinda ve en az 4-5 sene oynar rahat. ukraini gibi sert ve zor saha sartlar altinda oynayan adam bizim ligde cok is yapar diye düsünüyorum.
Milli Takimida düsünerek Ömer Topra derim ben.
Milli takımı niye düşünecekmişiz ki ?
Bize kim faydalı olacaksa onu alırız.
Gerisi milli takım hocasının sorunu.
Semih Ömer Toprak ikilisi iyi bir iki olusturursa Milli Takimada faydasi dokunur diye düsündüm.
Galatasaray basarili olmayinca Milli Takimda olamiyor. FB'den Alves Gökhan Gönüli gibileri ya hep sakat oluyorlar yada Volkan gibi habire yumurtluyorlar.