Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burakla umut 40 ar gol atarlar Xavierle eğer daima böyleyse.

bizim scout ekibinde is yok yaaaa...Ben daha galatasarayda scout ekibinin oyuncu getirdigini duymadım galatasaraya...Bi tek 90 lı yıllarda 9 ganalı alt yapıya getirdiler iclerinde apiah da vardı...Apiah ı da yollayarak ne mal olduklarını belli ettiler

çok akıllı adam

çok güzel pas veriyor

çok düzgün uzaktan vuruyor.

hep böylemi bu adam fatih ,yoksa ennlermu özet?

çok beğendim fatih vallahi.

Daha da iyi oldu bu. metalist takimi avrupa maclarinda baya etkili zaten . bu yil avrupa liginde 2 macini izleye bildim canli. adam avrupada da 7 macda 5 gol atmis bide. Ya farkina vardiysan adam inanilmaz pass cidetini ayarlaya biliyor. hem havadan hem yerden. havadan atigi ortalari dikat edersek cideti öyle güzel ayarliyor ki atmak istedigi yere birden ine veriyor top. bu özelikler hagiden sonra hic bir oyuncuda görememisdim acikcasi.

ben bernard alınsın diyorum. geleceği düşününce...ama sneijderi alabilyolarsa alsınlar tabi..

Daha da iyi oldu bu. metalist takimi avrupa maclarinda baya etkili zaten . bu yil avrupa liginde 2 macini izleye bildim canli. adam avrupada da 7 macda 5 gol atmis bide. Ya afrkina vardiysan adam inanilmaz pass cidetini ayarlaya biliyor. hem havadan hem yerden. havadan atigi ortalari dikat edersek cideti öyle güzel ayarliyor ki atmak istedigi yere birden ine veriyor top. bu özelikler hagiden sonra hic bir oyuncuda görememisdim acikcasi.

Sana aynen katılıyorum.sürekliliğide var ise tam aradığımız oyuncu bence.

Kulübün bugünki aciklamasina göre, Baskanin yaptigi bir röpörtaj kismen yalanlanmis. Yani 10 Ocaka kadar transferler bitecek diye, 31 Ocaka kadar transfer devam edilir gibisinden birseyler var. Bu bence ay sonuna kadar transfer olmayacak anlamina geliyor :) Bence yönetim bile daha kimi istediklerini bilmiyorlar, biz her zaman oldugu gibi ise yarayan adamlarin piyasadan kaybolmasini bekleyecegiz ve daha sonra son dakika bir hamle ile Cris vari bir transfer yapacagiz. Panik transfer denebilir bence.

Ha Kwaaaresma iicin ugrasiyorlarsa bilemem. Ama net bir sekilde istemiyorum onu.

Yerli stoper haberleri bayağı çıkıyor.

Dany'nin yerine illaki yerli bir stoper alınacaksa Ömer Toprak mı yoksa Serdar Taşçı mı daha faydalı olur ?

Çok fazla belirsizlik var geçen sene lig maçları oynanıyordu yine bir şekilde takımı izliyorduk.

serdar taşçı gelsin ya:D

bizim scout ekibinde is yok yaaaa...Ben daha galatasarayda scout ekibinin oyuncu getirdigini duymadım galatasaraya...Bi tek 90 lı yıllarda 9 ganalı alt yapıya getirdiler iclerinde apiah da vardı...Apiah ı da yollayarak ne mal olduklarını belli ettiler

‘Galatasaray Scouting Departmanı’nın Avrupa’da ‘Örnek Scouting Departmanı’ seçildi

Emeğe saygı. Scouting ekibi alıp getiremez. Hocalar/Yönetim onay verirse getirir.

sallamayalım

Dany yerine stoper alınmaz. Dany ve Semih'i zorlayacak biri olur. Form durumuna göre Dany-Semih-X üçlüsünden ikisi oynar.

Sana aynen katılıyorum.sürekliliğide var ise tam aradığımız oyuncu bence.

Bu sene 25 mac oynamis 12 gol 5 asisti var

gecen sene 37 mac oynamis 12 gol ve 14 asisti var

ve ondan önceki sezonda 35 mac oynayip 9 gol atmis 13de asist yapmis.

istikrari ve form grafigi yukarlara dogru cikiyor her yil gectikce. dha 29 yasinda ve en az 4-5 sene oynar rahat. ukraini gibi sert ve zor saha sartlar altinda oynayan adam bizim ligde cok is yapar diye düsünüyorum.

Yerli stoper haberleri bayağı çıkıyor.

Dany'nin yerine illaki yerli bir stoper alınacaksa Ömer Toprak mı yoksa Serdar Taşçı mı daha faydalı olur ?

ben urfalının dönmesini istiyorum:)şaka bir yana oyunu defanstan kurabilecek,kafasıyla ve yüreğiyle oynayan (bkz.urfalı)

herkimse buyursun gelsin.

Bu sene 25 mac oynamis 12 gol 5 asisti var

gecen sene 37 mac oynamis 12 gol ve 14 asisti var

ve ondan önceki sezonda 35 mac oynayip 9 gol atmis 13de asist yapmis.

istikrari ve form grafigi yukarlara dogru cikiyor her yil gectikce. dha 29 yasinda ve en az 4-5 sene oynar rahat. ukraini gibi sert ve zor saha sartlar altinda oynayan adam bizim ligde cok is yapar diye düsünüyorum.

ve en önemlisi türüne göre çok uygun bonservisi var.kaç para alıyor ki yıllık ,fatih?

çok iyi yakalamışsın helal sana.bugünün ennni senden geldi.bu çocuk gelsin ben kimseyi istemiyorum.herkesi oynatır vallahi.

Milli takımı niye düşünecekmişiz ki ?

Bize kim faydalı olacaksa onu alırız.

Gerisi milli takım hocasının sorunu.

Semih Ömer Toprak ikilisi iyi bir iki olusturursa Milli Takimada faydasi dokunur diye düsündüm.

Galatasaray basarili olmayinca Milli Takimda olamiyor. FB'den Alves Gökhan Gönüli gibileri ya hep sakat oluyorlar yada Volkan gibi habire yumurtluyorlar.

Semih Ömer Toprak ikilisi iyi bir iki olusturursa Milli Takimada faydasi dokunur diye düsündüm.

Galatasaray basarili olmayinca Milli Takimda olamiyor. FB'den Alves Gökhan Gönüli gibileri ya hep sakat oluyorlar yada Volkan gibi habire yumurtluyorlar.

Bu kısımda haklısın ama milli takım düşünülerek transfer yapılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt